Review: Kiko Maxi-Mod mascara


Het komt niet heel vaak voor dat ik kennis maak met een mascara en dat ik meteen denk 'hé, die is fijn zeg!'. De laatste keer had ik dat met een La Roche-Posay mascara, maar voor die tijd ben ik lange tijd niet onder de indruk geweest van een mascara. Nu wel! Ik laat je de Kiko Maxi-Mod mascara zien.

Kiko Maxi-Mod mascara- 11,90 euro via Kiko (tijdelijk 5,90)

Kijk dan hoe mini! Echt een baby'tje. Ik liep er bij toeval tegen aan en de verkoopster vertelde hoe fijn 'ie was. Ik kon best een mascara gebruiken en heb goede ervaringen met Kiko, dus hij mocht mee!

Wat Kiko zelf zegt over de mascara:

"Mascara met miniborsteltje voor maximaal volume en definitie. De elastische textuur vormt geen klontjes of verdikkingen, is regelbaar en makkelijk te verdelen over de hele lengte van de wimpers.

De applicator van elastomeer bereikt dankzij de schuin ingezette haren alle wimperhaartjes, zelfs de allerkortste in de ooghoeken. Het reservoir in het midden van het borsteltje verzamelt en verdeelt een buitengewone hoeveelheid textuur voor een extreem volume-effect. De kleine afmetingen van de applicator maken het aanbrengen makkelijk en snel."


Nog even een vergelijking: rechts een normaal borsteltje, ook van Kiko. Het borsteltje is ongeveer de helft van een normaal borsteltje.

Wat mij erg bevalt aan de formule van Kiko mascara (over het algemeen) is dat ik er geen vlekken van rondom m'n ogen krijg. Dat is bij deze ook zo, i like!


Heel jammer dit, mijn wimpers hadden zelf een heel slechte 'wimperdag'. Zie je dat de wimpers in het midden heel erg naar rechts leunen? Grrr. Hopelijk kun je daar een beetje doorheen zien, want het is verder een fijne mascara! Gewoon even inbeelden dat m'n wimpers recht staan ;-)


Ik draag de Maxi-Mod mascara bijvoorbeeld op deze foto's.

Het kleine borsteltje werkt boven verwachting fijn, zowel bij de bovenste als de onderste wimpers. Je kunt overal goed bij en het resultaat mag er zijn! De mascara vlekt niet en ik krijg met één laag al een opvallend resultaat. De mascara is verder niet waterproof, maar dat belooft 'ie ook niet.

Ik ben absoluut te spreken over deze mini-mascara! Ik vind hem het geld waard én ik zou hem opnieuw kopen. Zeker voor de tijdelijke prijs van 5,90 euro vind ik het een aanrader.

Ben jij bekend met Kiko mascara's?

9 opmerkingen

 1. Wat een cutie! Handig dat je overal bij kunt met zo'n klein borsteltje, dit lijkt me een hele fijne mascara!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet eruit als een fijn borsteltje zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik was net zo lyrisch over de La Roche-Posay mascara als jij dus ik denk dat ik deze ook wel weer heel fijn ga vinden haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit lijkt me echt een hele fijne mascara. Ook goed om te lezen dat je van deze mascara weinig vlekken rondom je ogen krijgt. Daar heb ik ook zo vaak last van.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze mascara heb ik ook en kocht ik toen voor €11,90. Ze zeiden dat het een limited edition was, maar als hij er nu nog steeds is én zelfs goedkoper... rennen naar de Kiko! Hij is echt super fijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind het een prachtig resultaat, heel mooi en geen spinnenpoten! Deze zou ik ook zeker wel aanschaffen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben zelf niet bekend met de mascara's van Kiko. Sowieso koop ik vrij weinig van Kiko want ik heb helaas geen winkel in de buurt zitten. Ziet er wel uit als een mascara die aan mijn verwachtingen voldoet. Ik ga hem zeker onthouden! En een fijn review trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooi effect geeft hij! Ik had niet verwacht dat zo'n klein borsteltje zo'n groot effect zou geven =D

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!