Dingen die ik wil doen én producten die ik wil proberen in 2017

LIEVE ALLEMAAL! Ten eerste een vet mooi en fijn nieuw jaar toegewenst! Dit is officieel de eerste post die ik schrijf in 2017. Ik denk dat dit een super random post gaat worden, vandaar de ietwat vage titel. Ik wil je vandaag iets vertellen over de dromen die ik in 2017 wil waarmaken. Omdat héél veel anderen dit nu ook doen en ik niet wil dat je 824564 keer hetzelfde leest, wil ik het ook graag hebben over de beautyproducten die ik dit jaar wil proberen. Hopelijk maakt dit het wat minder standaard ;-) Benieuwd? Lees mee!

Ik durf het best wel hardop te zeggen: mijn 2016 was redelijk saai. Ik had een leuk jaar maar er zijn geen super-heftige-mega-vet-leuke dingen gebeurd die onvergetelijk waren. Ik heb voor 2017 best wel hoge ambities en leuke plannen. Dit wordt mijn jaar! Het móét gewoon.


Een knallend succes maken van Irispraat.nl

Ik kan dit artikel bijna niet schrijven zonder het even over mijn blogdoelen te hebben, want die heb ik zéker! Waarschijnlijk maak ik daar nog een aparte post over, maar hier alvast in het kort.

- Ik wil steevast om de dag blijven bloggen met regelmatig extra artikelen. Om de dag bloggen (één dag wel, één dag overslaan) bevalt me onwijs goed maar ik wil jullie als lezer af en toe een extraatje kunnen bieden.
- Mijn foto's gaan beter worden. Ik heb een fotostudio nu, dus je kunt betere kwaliteit verwachten. Later dit jaar wil ik eventueel ook mijn camera upgraden.
- Ik wil investeren in samenwerkingen en affiliates. Ik weet dat ik er nog meer uit kan halen dan ik nu doe en dat ga ik ook zeker doen.
- In 2016 verdiende ik al wat geld met mijn blog, mijn doel is om dat dit jaar uit te breiden. Dit is niet mijn baan en dat hoeft het ook niet te worden, maar door te verdienen kan ik ook weer investeren.Ik wil een tattoo laten zetten

Zo, die is er uit. Ik denk al ontzettend lang na over een tatoeage, maar ik hak telkens geen knoop door. Ik denk er gewoon te lang over na, al is dat natuurlijk wel verstandig. Wat ik al wel zeker weet is dat 'ie naar alle waarschijnlijkheid op mijn onderarm komt en dat de tattoo niet te groot mag zijn.

Nog een geheimpje: omdat cosmetica zo'n grote rol in mijn leven heeft, zou dit ook wel eens invloed op mijn keuze kunnen hebben... hint hint ;-) Misschien ook niet hoor. Ik word zo moe van mezelf, haha.

Écht vaker naar het buitenland

In 2016 ben ik 'maar' één keer een paar dagen in het buitenland geweest. Dit vond ik wel jammer: ik had graag vaker gegaan. Mijn doel dit jaar is om nog een keer naar Londen en Parijs te gaan. Daarnaast staat Stockholm ook op de planning én wil ik een zomerse vakantie boeken. Een paar dagjes shoppen in Duitsland lijkt me ook wel weer lekker. Dit zijn de dagen en herinneringen waar ik heel veel waarde aan hecht. VAKANTIEEE!Dingen gewoon DOEN

In 2016 heb ik te veel tijd verpest door te luieren. Ik kon soms best wel passief zijn als ik een paar dagen minder werk had. In 2017 wil ik dat dat verleden tijd is. Zodra ik even tijd heb, stop ik die tijd in afspreken met mensen, mijn blog of in beweging.

Een weg vinden naar gezonder leven

Aanvullend op bovenstaande: ik wil iets gezonder worden. Ik ben heel terughoudend als ik hier over praat omdat ik mezelf geen dingen wil opleggen. Ik ga niet zeggen dat ik tien kilo wil afvallen, want mijn doelen moeten realistisch zijn. Daarom zeg ik: ik wil mijn weg vinden naar een gezonder leven op een manier die ik goed vol kan houden. Hoe dat is, moet ik nog uitvinden.

Beautyproducten die ik wil producten

Dan nog een extra stukkie, want het blijft een beautyblog! Hieronder de producten die ik in 2017 sowieso wil gaan proberen en reviewen. Ik heb zín in nieuwe producten!Hierbij vier producten die ik zó graag wil hebben dat mijn handen ervan jeuken. Helaas is het er tot nu toe nog niet van gekomen om deze producten te proberen.

- Estee Lauder Double Wear foundation
Ik ben toe aan een nieuwe foundation! De Double Wear is een echte klassieker, ik hoop dat deze mijn glans een beetje kan bedwingen. Het jammere is dat de kleur die ik op het oog heb nooit verkrijgbaar is online bij Douglas en de Bijenkorf (1N1). Zucht.

- Beautyblender original
Het kán toch bijna niet dat ik als beautyblogger nog nooit een echte beautyblender heb gehad? Dit jaar moet het er van komen!

- L'oréal Infallible Total Cover foundation
HIER BEN IK ZO ENTHOUSIAST OVER! De foundation is tot nu toe alleen uitgebracht in Amerika, maar als hij naar Nederland komt óf ik krijg de kans om 'm te bestellen, dan ben ik een blij mens. Ik heb gebruik nu de gewone Infallible matte.

- Anastasia Dipbrow Pomade Soft Brown/ Medium Brown
Ik zeg er specifiek een kleur bij, omdat ik taupe al in mijn bezit heb. Taupe kleurt alleen niet meer lekker bij m'n wenkbrauwen waardoor ik nu iets anders gebruik. Maar ik mis m'n dipbrow! Nu nog een goede kleur.

Zo, dit was de meest rommelige blogpost die ik ooit heb geschreven, haha! Hopelijk vond je het toch leuk om over mijn doelen te lezen én over de producten die ik in 2017 wil proberen.

Q: Wat is jouw grootste doel voor 2017?

*Bron foto 2017- Double Wear- Beautyblender- Dipbrow

14 opmerkingen

 1. Leuk om je doelen te lezen! Ik ben nu ook heel nieuwsgierig geworden naar die Loreal foundation! Ik gebruik nu ook die andere variant.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaa ik ook zo erg! Hoewel de gewone foundation al helemaal prima is.

   Verwijderen
 2. Allereerst jij ook nog een heel fijn nieuw jaar gewenst meis! Ik vind dat je mooie doelen hebt. Vooral het stukje gewoon 'doen' herken ik erg. Ik heb eigenlijk geen goede voornemens maar hiermee heb je me wel aan het denken gezet haha, ik zou dat ook gewoon moeten doen! Ik ben benieuwd naar je fotostudio, ga je hier nog wat over vertellen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik wil daar heel graag een uitgebreide post over maken alleen is het ding zelf zó groot dat ik niet weet hoe ik de foto's van de fotobox ga maken (inception haha)

   Verwijderen
 3. Ik vond het wel leuk om te lezen wat je allemaal in 2017 wil doen/zien/bereiken/proberen :) Ik heb als doel lekker op vakantie gaan met met mijn vriend, meer uit mijn blog halen, meer ondernemen en wat meer aan mezelf werken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk om te lezen! Je staat zo te lezen te popelen om je 'doelen' achterna te gaan. Je moet zeker de beautyblender proberen, hij is zooo fijn. Had ik nooit verwacht maar het is een geweldige tool voor een goede basis.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ik wil hem inderdaad echt (stond gisteren zelfs al op het punt om hem te bestellen, haha). Kan bijna niet dat ik 'm nog nooit heb geprobeerd.

   Verwijderen
 5. Wat een gave doelen allemaal! En naar Stockholm moet je zeker gaan, ik ben er ook nog nooit geweest maar die stad staat zeker op mijn lijstje. En het is iets origineler dan naar Parijs of Londen gaan natuurlijk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie doelen heb je opgesteld! Gaaf dat je een tattoo wilt laten zetten en tof dat je van plan bent om dit jaar vaker naar het buitenland wilt gaan. Het is zo fijn om lekker weg te gaan en nieuwe dingen te ontdekken! Dat is voor mij ook opnieuw weer een doel voor dit jaar" mooie reizen maken. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie doelen heb je opgesteld! Gaaf dat je een tattoo wilt laten zetten en tof dat je van plan bent om dit jaar vaker naar het buitenland wilt gaan. Het is zo fijn om lekker weg te gaan en nieuwe dingen te ontdekken! Dat is voor mij ook opnieuw weer een doel voor dit jaar" mooie reizen maken. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie doelen en op zich prima te doen toch? Die lipstick tattoo wow wat een leukerd, ik wil ook nog een nieuwe tattoo maar weet nog niet wat.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Jaaa de Estee Lauder Double Wear foundation schijnt zó goed te zijn, maar ik vind het prijskaartje een beetje eng haha!

  Superleuk dat je een tattoo wil gaan laten zetten trouwens! Maar kijk uit, wat ze zeggen is waar: ze zijn nogal verslavend! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Echt doen hoor, de dipbrow! Als ik de ballen had voor een tattoo zou ik er denk ik ook wel iets make-up gerelateerds van laten maken. Op vakantie/reizen is alleen maar goed voor een mens, dus ik zeg doen! Succes met je doelen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een mooie doelen! Ze komen heel erg overeen met die van mij, een tatoeage wil ik dit jaar ook echt laten zetten en ik wil ook gezonder gaan leven. Ik ben erg benieuwd naar je aankomende foto's:)

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!