Trekpleister eigen merk musthaves (Spring Blossom, body oil) + winactie


Wist je dat de best gelezen artikelen op Irispraat.nl over eigen merk producten gaan? Toen ik nog bij Kruidvat werkte vond ik het daarom extra leuk om zo snel mogelijk de nieuwste producten aan te schaffen. Van Trekpleister kreeg ik een mooi pakket opgestuurd met hun musthave producten. Ik laat je vandaag mijn favorieten zien en op het eind kun je ook nog iets moois winnen!


Artes Florales Spring Blossom parfum- 7,99 euro

Exclusief voor Trekpleister: Spring Blossom! Dit geurtje is écht iets voor de lente- en zomerdagen. Erg fris en licht bloemig. Ondanks dat het een 'lichte' geur is blijft 'ie lang hangen. De verpakking is ook mooi waardoor 'ie prima door kan als cadeautje.

Deze geur is er niet eentje die ik zelf zou dragen, omdat ik van wat zwaardere geuren houd. Ik ben diep in m'n hart nu eenmaal een oma. Wel weet ik zeker dat deze geur bij veel van jullie in smaak gaat vallen!
Trekpleister hand & nagel lotion- 1,99 euro
Body oil voedend- 3,99 euro
Body butter honing & cacao boter- 2,49 euro

Drie hele fijne producten voor lichaam én handen. De hand & nagellotion zit in een fijne pompflacon. Werkt hygiënisch en makkelijk! Ik vind de geur erg prettig, niet te aanwezig maar wel lekker. Trekt snel in zodat je weer snel door kunt. Ook zo'n fijne: de body butter. Lekker vol en doet niet onder voor de body butters van The Body Shop. Deze geur vind ik ook yum! Honing.

Het laatste bijzondere product is de body oil. Wat is dit lekker zeg, wauw! De geur is heel luxe en warm en de olie laat een klein glansje achter. Je zou bijna denken dat het een high-end product is.


Trekpleister micellair water- 2,49 euro
Krul crème- 1,89 euro
Body milk- 2,49 euro

Hé, een bekende! Er zat een fles micellair 3 in 1 water bij die ik al langer gebruik. Deze werkt fijn en snel als ik even geen zin heb in een uitgebreid reinigingsritueel. Voor onder de douche is er de body milk. Hij is gelukkig mild genoeg voor mijn eczeem-gevoelige huid en zorgt er voor dat ik niet als een taaie lap onder de douche vandaan kom ;-)

Verder nog een krulcrème. Mijn haar is zo stijl als een liniaal, dus deze geef ik aan iemand anders.Dan nog iets wat ik zelf niet gebruik, namelijk de zelf bruinende tissues. Ik weet dat ze goed werken- een vriendin van mijn moeder zweert hierbij, maar het is gewoon niet zo mijn ding.

Mijn persoonlijke favorieten zijn de body oil, body butter, het micellair water en de hand&nagel lotion. Vooral de body oil ruikt waanzinnig.

Iets leuks voor jullie! Een nieuwe kans op winnen na de succesvolle Ziaja winactie.* Een deel van dit pakket kan van jullie zijn. Wat ik er in stop is nog even een verrassing, maar het pakket bestaat uit ongebruikte Trekpleister producten. Ik heb zelf ook wat extra's voor jullie aangeschaft!

Wil je dit winnen? Dit moet je doen:
- Volg Irispraat via Bloglovin
- Laat een reactie achter met je naam op Instagram of je e-mailadres, zodat ik contact met je kan opnemen. Als je de vorige keer ook mee hebt gedaan is dat geen enkel probleem, ik loot gewoon opnieuw. Ik vind het leuk om te horen wat je graag zou willen proberen.
- +1 als je me volgt via Instagram!

Het pakket wordt uiteraard kosteloos naar je opgestuurd. Ik kies 20 januari een winnaar uit!

*Voor de Ziaja winactie heb ik inmiddels contact opgenomen met de winnares- gefeliciteerd Sanne!

20 opmerkingen

 1. Oh goed bezig trekpleister! Vooral de parfum lijkt mij lekker.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. - Ik volg je op Bloglovin'
  - M'n instagram & 06 heb je.
  - Ik zou de parfum willen proberen en de body oil, ik moest dat van mijn fysio sowieso een keer proberen. Dat scheelt weer tijdens mijn behandeling een heleboel olie op mijn rug haha! De perfecte krul crème van Andrelon werkt bij mij erg goed voor een mooie slag, deze van trekpleister zou ik daarom ook willen uitproberen.
  - Tuurlijk volg ik je op instagram!
  Geweldig artikel Iris!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeh, wat een leuk pakket! De micellair water van Trekpleister vind ik heel erg fijn. Ik ben erg benieuwd naar het parfum, die zou ik wel willen proberen! :) Liefs, Sija

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Toen je die opmerking maakte over dat je een oma bent, was ik om hahaha. Ik ben juist gek op frisse geuren dus ik doe graag mee met deze winactie :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik doe mee! Ik volg je op Bloglovin' en op Instagram, daar is mijn naam Silkeblogs!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik maak ook graag een kansje. Leuk dat het te winnen pakketje zo een beetje een verrassing blijft !

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hilde Vander Elst/Hilde VE14 januari 2017 om 14:50

  Oh ja, ik ben vooral benieuwd naar de body butter, maar naar de andere producten natuurlijk ook! hilde.vanderelst@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuk pakketje! Ik doe graag mee. Ik ben eigenlijk wel heel erg benieuwd naar de body butter. Ik volg je al n tijdje op instagram onder de naam chantalledion en ik volg je ook op bloglovin. Mn email adres is chantallemauritsch@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. wat een heerlijk pakket.
  Ben vooral benieuwd naar de body oil.
  Ik loot graag mee
  Volg je via Bloglovin & Instagram
  anita71@caiway.net

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk ik doe graag weer mee, bij mij in de buurt zit geen Trekpleister dus ik kom er echt nooit :) leuk dus om eens wat producten te ontdekken. Ik volg via BL en IG

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk dit, ik ben er benieuwd naar! Gave producten ook, ik wist niet dat het eigen merk van Trekpleister zo leuk was. Via Instagram volg ik je als @blondeblossom.nl en mijn emailadres is malou@blondeblossom.nl! Malou x

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik ben vooral benieuwd naar die body oil, ziet er bijzonder uit. Ik doe mee, en volg je ook via Instagram (simplynspecialnl) en mijn emailadres is info@simplynspecial.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik ken de producten niet maar wil ze graag eens proberen. En ik volg je met plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hi anoniem, bedankt voor je reactie, maar helaas weet ik niet wie je bent! Wil je nog even je naam op Instagram of je mailadres achterlaten? Bedankt! X

   Verwijderen
 14. Leuk, ik wil graag een gokje wagen! Ben erg benieuwd naar de body oil en de onder de douche body milk. Hier in de buurt zit helaas geen Trekpleister, terwijl ze altijd wel goede acties en aanbiedingen hebben. jouvence@hotmail.nl & op Instagrm onder de naam blogjouvence. xx ♥ Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Heel erg leuk! Ik zou graag meedoen aan de winactie wat een mooie producten! info@foryourstyle.nl en Foryourstyle. X

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik lees ook graag over huismerken. Dat is ook beter voor mijn portemonnee :)
  Ik doe graag mee en volg je ook op instagram. Vooral naar de bodybutter en de bodyoil ben ik benieuwd. De bodybutter heb ik al vaar besnuffeld maar nooit gekocht. Mn mail is sabrina at denklicht punt nl

  BeantwoordenVerwijderen
 17. ben erg benieuwd naar de miccelair water, dus ik doe mee!
  email: jiafengy@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een verwennerij, echt een heerlijk pakket en ik loot heel graag mee!
  Ik ben vooral benieuwd naar het parfum.
  Ik volg, save en love op Bloglovin’
  Nu maar duimen.....
  Fijne dag en groeten, Grete Karina

  e-mail: gretekarina@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een leuke winactie, ik kom niet vaak bij Trekpleister, dus ben heel erg benieuwd.
  ik volg je op beide kanalen.
  kraanannewil@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!