Mijn back-up stash (producten die ik veel gebruik)

Ik heb een best grote back-up stash. Wat dit betekent? Stel dat één van mijn favoriete producten op gaat, heb ik nog een fles staan. Ik ben een beetje een hoarder op het gebied van verzorging, haha! Omdat ik alles gisteren aan het reorganiseren was, heb ik het meteen uitgezocht en op de foto gezet. Check mijn back-up stash!


Bij DM sla ik vrij groot in als ik er ben. Logisch, want de prijsjes zijn klein. Ik heb nog twee keer een reinigingsgel van Balea staan. Deze gaan bij mij binnen een week of vijf op.


Nog meer reinigers! Ik kan best een tijdje vooruit, haha! Bij Rituals was een aanbieding: 8 euro voor deze cleanser. Hij zag er goed uit, dus why not? Mooi excuus voor een review ;-) Die van Garnier zag je eerder in mijn shoplog van de Action.


Al jaren, maar écht jaren, gebruik ik Dove deodorant. Ik wissel af tussen de geuren zodat mijn oksels niet gewend raken aan één deo. Ik vind ze allemaal even lekker en sla ze in als ze 2+2 gratis zijn bij Kruidvat. Met een fles doe ik een paar weken.


Dit setje vond ik bij Etos. Zo schattig en zo lekker voor de aankomende winterdagen! Ik ben dol op warme en kruidige geuren, dus gingerbread en hot chocolate zijn een zeer welkome aanvulling op m'n stash van The Body Shop. Eerst mijn body butters proberen op te maken :-)


Bij DM kocht ik een tijd terug ook een stuk of zes douchegels. Kun je nagaan hoeveel ik er gebruik, want ik heb er nog maar twee! Haha. Deze zijn heerlijk én goedkoop.


Van mijn moeder kreeg ik onverwachts een paar producten van Yves Rocher! Super lief. De meeste producten zijn al op, maar de wattenschijfjes en de heerlijke douchegel mochten in de back-up stash.Op het gebied van shampoo en conditioner ben ik de ultieme hoarder, haha! Ik gebruik véééél shampoo en koop het dan ook graag. Ik probeer wat te minderen maar ik kom gewoon te veel leuke koopjes tegen! De feestshampoo van Andrélon bijvoorbeeld, 1 euro! Hoe dan? Aussie, 3,50, uit het assortiment. Hoe kan een vrouw dit weerstaan? Haha. Nee hoor, het gaat best goed met minder kopen, maar shampoo is een soort zwakte.

Dit is mijn backup-stash van producten die ik veel gebruik! Vind je het veel, of juist niet?

3 opmerkingen

  1. Liever te veel dan te weinig! Ik sla ook altijd van alles in, moet binnenkort alles ook maar even uitzoeken.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die body butters van de etos zien er heerlijk uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk idee om een artikel te maken over je back-up stash! :) Ik ga vrijdag ook weer naar de DM en dat betekent dus ook inslaaaaaan!!

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!