Mini shoplog: ACTION

Hi allemaal,

Twee dagen geleden was ik bij de Action en zoals altijd kocht ik daar dingen (jeetje, wat een verrassing). Ik ging voor de reinigende poriƫnstrips, maar die waren helaas op. Omdat sommige dingen voor jullie als bloggers ook interessant zijn, deel ik met je wat ik heb aangeschaft. Benieuwd naar wat ik heb gekocht? Lees verder!Ik heb een ding met geurkaarsen, en tegenwoordig ook met decoratie (zou ik dan eindelijk volwassen worden?). Ik kocht 24 geurkaarsen in de geur Black Orchid & Acai (1,29 euro) en een geurkaars van Airwick (1,39 euro). Die laatste is zooooooooooooo lekker als je van kaneel/winterse geuren houdt. Ik zou bijna zin krijgen in de winter.


Maar eerst... zomersfeer! En vanille kaarsjes (ook 1,29 euro voor 24).


Oooooh, deco! Ik heb bloemetjes gekocht en herfstbladeren (0,69 en 0,89 euro), voornamelijk om mee te fotograferen. Zie hier beneden een paar voorbeelden van hoe dat er uit ziet:
Ziet er super leuk uit, toch? Ik vind dat ze op het moment leuk 'fotomateriaal' verkopen, zeker voor bloggers, dus het is de moeite waard om eens te kijken.


Het verbaast me soms wel eens dat de Action dingen verkoopt die in de drogisterij, bijvoorbeeld Kruidvat, meer dan het driedubbele kosten. Deze mousse van Garnier bijvoorbeeld. Hier betaal je normaal ongeveer 6,20 euro voor, bij de Action kost 'ie 1,99 euro. Wauw. Het proberen waard!


Ik houd van Dove shampoo. Deze voedt als een tierelier en werkt als een van de beste voor mij. De geur is ook heel lekker. De shampoo kost bij de Action 1,79 euro, bij de drogist betaal je twee euro meer. Absolute aanrader.


Richting de kassa word ik een beetje verleid door alle lekkere nootjes soepjes en dergelijken, maar kan het gelukkig weerstaan :-) Deze drankjes moet ik wel altijd meenemen, zooo lekker. Kost 0,79 euro.

Dit waren mijn aankoopjes! Het was niet zo heel veel, hopelijk vonden jullie het toch leuk om te zien.

4 opmerkingen

 1. Hele leuke dingen heb je aangeschaft. Vooral dat met die herfstbladeren voor het fotograferen, super leuk! Ik ga er binnenkort ook maar weer even heen x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk decoratiemateriaal! Vooral die blaadjes, toch nog even naar de Action! Er komt op 100 meter van mijn huis een Action, kan niet wachten tot deze open gaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die decoratie items zijn wel heel erg tof. Je kan het mooi combineren.

  Het is wel zo dat Action heel veel leuke en mooie decoratie. De kaarsen ruiken ook inderdaad heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!