Zeven dingen die beautymeisjes doen (en ik te lui voor ben)

Vandaag heb ik soort tag bedacht die ik voor jullie ga invullen. Begrijp me niet verkeerd, ik word helemaal wild van mooie cosmetica producten en ik vind het fijn om mezelf goed te verzorgen, maar voor sommige dingen ben ik te lui. Vandaag dus: dingen die beautymeisjes doen- waar ik te lui voor ben. Enjoy!

1. Urenlang foto's van jezelf maken en bewerken


Ik word altijd een beetje gek als ik foto's van mezelf moet maken, haha! Er komen dan foto's uit zoals deze hierboven. Fotografie vind ik steeds leuker en ik verdiep me er graag in, maar constant mezelf fotograferen blijft een beetje gek.

2. Mijn gezicht verzorgen


In de avond ben ik vaak super lui. Als ik eenmaal in mijn bed ga liggen, kom ik er niet meer uit. Maar eh, ik heb nog geen crème op mijn gezicht gesmeerd... oké oké, vooruit dan. Ik vind het reinigen van mijn gezicht heel prettig en schoon, maar verzorgen heb ik nooit zin in. Slecht.

3. Mijn nagels netjes bijwerken


Zoals je hierboven kunt zien heb ik een behoorlijke chip op mijn wijsvinger. Dit vind ik zelf vreselijk onverzorgd, maar ik heb soms totaal geen zin om mijn nagels opnieuw te doen. Wéér wachten tot het droog is, nee bedankt. Daarnaast moet ik veel vaker insmeren, mijn handen hebben het nodig.

4. Mijn haar krullen


Gekruld haar vind ik fantastisch, maar ik heb best veel haar. Dit betekent dat ik als ik het wil krullen, daar behoorlijk wat tijd voor uit moet trekken. En ja, daar heb ik uiteraard geen zin in. Dit moet ik echt vaker doen vind ik zelf! Krullen zijn mooi.

5. Kwasten wassen


Dit is een klusje waar veel beautymeisjes tegenop zien, gok ik. Ik was eens in de drie weken mijn kwasten uitgebreid en mijn foundationkwast het liefst één keer per week of nog vaker. Dit vergeet ik alleen heel vaak. Zodra ik opmaak zie ik het, daarna vergeet ik het weer. Oeps.

6. Epileren


Epileren vind ik een vreselijke klus. Mijn haartjes groeien enorm snel bij en ik zou bijna elke dag moeten epileren om het netjes te houden. Het ergste is dat mijn huid niet tegen epileren lijkt te kunnen: er zit altijd bloed. Ik gebruik af en toe wenkbrauwstrips van Kruidvat, dat gaat een stuk sneller. Gelukkig.

7. Bodylotion


Ik zie wel eens 'opgemaakt blogs' waarin meisjes wel twee bodylotions hebben opgemaakt. Dit is voor mij bijna ondenkbaar! Ik gebruik wel bodybutter, maar veel te weinig. Ik heb geen zin in een huid die uren plakt als ik wil gaan slapen. Bleh.

Waar ben jij te lui voor?

2 opmerkingen

  1. Hahaha geweldig artikel. Mijn kwasten wassen stel ik altijd uit. Pfoe nu ga ik het echt vrijdag doen, ik beloof het mijzelf plechtig. liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Haha zo herkenbaar allemaal! Vooral dat van die bodylotion. Eerst dingen op mijn gezicht en in mijn haar smeren, en vervolgens óók nog mijn hele lichaam insmeren (en wachten tot het is ingetrokken).. Ain't nobody got time foh dat!

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!