Review: Catrice Longlasting Browdefiner flASHy brows


Ik houd van wenkbrauwen, zeker als ze strak en netjes zijn. Van mezelf ben ik niet gezegend met een weelderige wenkbrauw, dus moet ik de natuur een handje helpen. Sinds kort kun je de kleur flASHy Brows in het kleine schap van Catrice vinden. James Blond, de kleur die ik vandaag ook laat zien, is uit het assortiment. Ik hoop dat flASHy Brows een waardige vervanger is voor blondines.

Catrice Longlasting Browdefiner flASHy brows - 3,39 euro via KruidvatHet product zit in een soort eyelinerstift-verpakking. Ik vind dat aan de ene kant wel tricky: als je een lijn zet bij je wenkbrauwen, ziet het er misschien heel nep uit. Of toch niet?


Nee, dat valt mee! Boven James Blond, onder flASHy Brows. Wow, dat is helaas echt een verschil... James Blond vind ik mooi natuurlijk staan bij mij, dus ik ben bang voor het resultaat van de nieuwe kleur. Het prettige aan de Browdefiner is dat de kleur heel goed op te bouwen is. Ik vind het, als je voorzichtig bent, een natuurlijk effect geven. Het scheelt daarnaast veel tijd ten opzichte van poeder.


Mijn wenkbrauwen in natuurlijke glorie. Ik laat ze een beetje groeien dus ze hebben nog geen heel strakke shape. Over een week laat ik ze weer verven (lichter dan de vorige keer, yay) en shapen.


In de 'staart' van mijn wenkbrauw gebruik ik flASHy brows. Dit enkel om te shapen. Met de vorm van de Browdefiner gaat dat heel prettig, je tekent echt een vorm. Met poeder ben je daar veel langer mee bezig, daarom doe ik het op deze manier. Ik teken mijn wenkbrauwen iets dikker dan ze zijn en 'clean' ze daarna met een concealer zodat ik geen Ernie-wenken krijg |:-).

Deze mascara is stom :( :(

Dit zijn mijn wenkbrauwen gevormd met flASHy Brows (einde) en Anastasia Beverly Hills duo Brow Powder in de kleur taupe (aanzet). Ik gebruik poeder bij de aanzet van mijn wenkbrauw omdat het anders te onnatuurlijk wordt.  Als mijn wenkbrauw 'af' is, ziet het er best goed uit. Toch vind ik flASHy Brows te grijs. James blond was iets bruiner, maar niet rossig. Ik vind het echt een verlies dat James Blond niet meer verkocht wordt! Dat was voor mij een betere kleur, ik gok dat veel blondines met mij zijn.

Over de browdefiner zelf ben ik heel enthousiast. Hij gaat lang mee (maand of drie/vier, zeer goed voor de prijs), is goedkoop en heel belangrijk: deze blijft ├ęcht de hele dag zitten. Zo'n product vind je niet zo snel. Daarnaast kun je heftig shapen, maar ook op een meer natuurlijke manier haartjes bijtekenen. Erg fijn en vooral tijdbesparend. De kleur daarentegen is geen verbetering. CATRICE, GEEF ME JAMES BLOND TERUG, PLEASE!

Kende jij dit product al?

4 opmerkingen

  1. Ik was al heel benieuwd naar het effect hiervan! Ik moet zeggen het valt me mee. Ik denk dat ik deze ook eens aanschaf en een kansje geef.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oeh, ik kende dit product nog niet! Bij goedkope merken zijn de wenkbrauwproducten vaak niet assig genoeg. James Blond was inderdaad een iets betere keuze voor jou, maar ik denk dat ik met flASHy brows wel wegkom! Ik ga er eens naar kijken, fijne review! :)

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!