New in (eBay): leukste telefoonhoesjes OOIT

EBay en ik, wij zijn vrienden voor het leven. Ik kan uren zoeken naar leuke telefoonhoesjes, goede Real Techniques dupes, kettingen en ga zo maar door. Tijdens mijn zoektocht kom ik soms bij een misser terecht, maar meestal heb ik een superkoopje. Zo ook afgelopen twee weken! Er kwamen twee telefoonhoesjes binnen die allebei zo leuk zijn, dat ik ze aan je laat zien.Alle Starbucks-fans verzamelennnnn! Ik moet toegeven dat ik een tijdje geen frappucino meer heb gedronken, want ik kom niet al te vaak op een station waar een Starbucks zit (Tilburg, hallo, schiet op alsjeblieft). Dit hoesje vond ik wel zooo tof! Ik kan niet wachten om met mijn telefoon een foto van een frappucino te schieten, haha. Je koopt hem via deze link. Ik betaalde er ongeveer 85 cent inclusief verzendkosten voor en ik had hem na twee weken al binnen.

Let op: de pagina's van eBay worden heel snel vernieuwd. Natuurlijk verandert de voorraad van de verkopers vrij snel. Je kunt zoeken op de termen 'cute design fashion pattern case' en dan je telefoon en soort (bijvoorbeeld iPhone 5C in mijn geval).Al eeuwen (oke, maanden) was ik op zoek naar een waterfall hoesje voor de iPhone 5C. Toen ik hem zocht, was 'ie helaas alleen voor de iPhone 6 te verkrijgen. Nu heb ik hem eindelijk kunnen kopen! Ik vind het zo te gek, allemaal bewegende glitters en sterretjes. Ik heb er al veel mensen jaloers mee gemaakt ;-) Check hem hieronder in actie via mijn Instagram account:


Zó vet. Ik kocht hem hier. Ik betaalde 2,31 dollar en dat kwam toen neer op 2,15 euro. Ook deze had ik binnen twee weken in huis. Dit zijn twee van de leukste telefoonhoesjes die ik momenteel in mijn bezit heb. Het zijn de simpele dingen in het leven die een mens gelukkig kunnen maken, haha!

Wat vind jij van de hoesjes?

3 opmerkingen

  1. Leuke hoesjes vooral die eerste, helaas heb ik zo'n telefoon die bijna niemand heeft dus weinig leuke hoesjes :(

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat Starbucks hoesje, omg! En dat voor maar 85 cent? Ik heb ook al een tijdje geen Starbucks gehad (hallo Alkmaar), maar gelukkig ga ik vanmiddag naar Amsterdam :) x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oo leuke hoesjes, Ojaa Starbucks is verslavend lekker! X

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!