Review en winactie: Lucky Shirt!

Soms heb je een moment dat alles tegenzit. Je weet even niet wat je moet doen óf je bent super zenuwachtig. Denk aan een rijexamen of een andere spannende gebeurtenis. In zo'n geval kun je wel een beetje geluk gebruiken. Dit krijg jij met het Lucky Shirt! Vandaag review ik er eentje én je kunt er een winnen. Lees verder wat je daarvoor moet doen!Het Lucky Shirt is een project van Martine van Eenkadovoor.nl en een vriendin van haar. Het Lucky Shirt is een t-shirt met een gebruiksaanwijzing. Als je het shirt gebruikt zoals wordt aangegeven, werkt het als een soort klavertje vier. Het shirt heeft een bedrukking van goede kwaliteit en is grijs/taupe van kleur. Kijk hieronder naar de gebruiksaanwijzing:


Ik kreeg dit shirt in samenwerking met Eenkadovoor.nl, maar wilde hem natuurlijk niet zelf houden. Het werkt alleen als je hem aan iemand anders geeft :-) Ik wist meteen iemand om hem aan te geven, mijn vriendinnetje Jacky kwam drie weken geleden terug vanuit Barcelona en gaat nu haar 'bestaan' opnieuw in Nederland opbouwen. Ik wilde haar succes wensen, dus het Lucky Shirt kwam goed uit!


Ik heb het lelijkste handschrift ooit met een veel te oude stift, maar het gaat om het idee. Je kunt op de bijgeleverde kaart je eigen gelukswens invullen. Super leuk als je het als cadeau geeft.

Ik heb 'mijn' Lucky Shirt via de post opgestuurd naar Jacky. Dat was een grote verrassing!


Gelukkig was ze er blij mee én het shirt past goed! Jacky draagt een maat S. Het shirt is ook in maat M, L en XL verkrijgbaar. Het is een origineel cadeau dat iemand echt niet verwacht. Of het shirt heeft gewerkt? Jazeker, want Jacky is inmiddels aan het werk! Als je dit leest, gefeliciteerd en ik ben trots op je! Hopelijk kun je het Lucky Shirt nog eens inzetten. Omdat dit een super leuk en bijzonder cadeau is, wil ik er iemand blij mee maken. In samenwerking met Eenkadovoor.nl mag ik een Lucky Shirt weggeven. Wat je daarvoor moet doen:

- Volg Eenkadovoor via Bloglovin. Als je op de link klikt, kom je meteen goed terecht. Zij doen nog niet heel veel met Bloglovin en vinden het super leuk als je ze daar wil volgen!
- Laat in je comment een geldig e-mailadres achter, anders kan ik je niet bereiken als je hebt gewonnen! Ik vind het ook leuk om te lezen aan wie je het shirt wil geven.

Je mag mij ook volgen via Bloglovin (nu je toch bezig bent, maar dat is niet verplicht).

Veel succes en wie weet laat jij binnenkort iemand shinen in het Lucky Shirt!

2 opmerkingen

  1. Wat een grappig en leuk initiatief! Ik volg Eenkadovoor via Bloglovin' en jou volgde ik al een tijdje :) Mijn e-mail adres is: chelseymeijners@outlook.com en ik zou het shirt graag cadeau willen doen aan mijn vriend die wel even een steuntje in de rug kan gebruiken voor het zoeken naar een baan en met zijn rijlessen x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat vind ik echt een heel leuk concept. Ik geloof zelf heel erg in positiviteit en visualiseren en dat past ook wel een beetje bij het Lucky Shirt. Dit jaar doe ik examens op het vwo, dus misschien komt het daar ook nog goed van pas. Ik volg je nu op bloglovin. Email; misshappinez@hotmail.nl

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!