Review: ColourPop Teasecake Super Shock Cheek highlighter


Voordat ik deze review begin: sorry, dit product is voor sommige mensen niet helemaal interessant. Je kunt ColourPop niet naar Nederland laten bezorgen, maar ik wilde je de review niet onthouden. Wellicht kom jij, een vriend(in) of een familielid binnenkort in Amerika en kun je je boodschappenlijst doorgeven. Vandaag een review van Teasecake!

ColourPop Teasecake Super Shock Cheek highlighter- 8 USD


Toen ik dit product op Instagram plaatste, kreeg ik meteen berichtjes van mensen die zeiden: HOE DAN? Ik heb hem overgenomen van een vrouw die via familieleden producten naar Nederland haalt. Ik heb er persoonlijk geen zin in om een postvak te kopen in Amerika (zoveel gedoe) en helaas heb ik geen tour door de States op de planning staan. Ik betaalde ongeveer het dubbele van de kostprijs in dollars.

Goed, move on. Wat ColourPop zegt:

"You'll be the most delicious piece of teasecake in this pale pink with a gold and pink duo chrome finish. Fingerstips will provide the highest amount of coverage."


Volgens mij is dit officieel een blush, maar ik vind dit echt een highlighter. Misschien dat hij bij héél lichte huidtypes door kan voor blusher. De kleur is lichtroze met een hint van goud, maar ook zilver. Vreemdste uitleg ooit, sorry. De finish heet 'pearlized' en het doet me ook wel aan een roze parel denken. Ik heb zoiets nooit eerder gezien!
De structuur van dit product is heel apart. Zo zacht, het voelt bijna als een crème! Heel erg wennen, maar wel fijn.Het blijkt zoals altijd lastig om de highlighter goed te fotograferen (zelfs met een externe flits), maar we doen het ermee. Ik constateer een paar dingen in gebruik:

- Als je foundation draagt, moet je zorgen dat je highlighter deppend aanbrengt. Met gewoon een beetje een 'streep' zetten mengt het lelijk met je foundation.
- De kleur is heel licht en duidelijk roze, dus niet geschikt voor donkere huidskleuren. De highlighter kleurt daarnaast niet zo goed bij bronzer.
- De highlighter aanbrengen met een kwast is bijna onmogelijk.
- De kleur is heel goed op te bouwen. Het begint als een natuurlijke glans, maar als je full-disco wil gaan, kan dat ook.

Hier nog een foto van de (oog)look die ik maakte met Teasecake (bewegend ooglid en binnenste ooghoek). Ik draag hem hier ook boven mijn blush.Voor mij is de highlighter perfect. Licht, glanzend en staat mooi bij een bleke huid. Dit maakt wel dat de highlighter voor veel mensen minder geschikt zal zijn. Daarnaast is de structuur even wennen. Ik vind het niet geweldig dat ik telkens met m'n vinger in het potje moet én het met mijn vingers moet aanbrengen. Ik houd van mijn kwasten plus het is hygiënischer. Een ietwat poederiger product was fijner in gebruik geweest, maar dan was het misschien ook minder spannend.

Het klinkt wat negatief, maar dat ben ik niet. Ik vind het product mooi, veelzijdig en anders dan anders. Gewoon eventjes wennen aan het gebruik. Ik wil mééééééér ColourPop producten!

1 opmerking

  1. Super mooi! Wou echt dat colorpop hier in NL verkocht zou worden <3 staat je erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!