Dingen die beautymeisjes doen/zeggen die ik niet begrijp #2

Een tijdje geleden schreef ik al eens een blog over dingen die beautymeisjes doen/zeggen die ik niet begrijp. Dat vonden jullie leuk, dus vandaag het vervolg! Ik heb weer wat stellingen en dingen verzameld die ik raar vind en die bespreek ik vandaag met je.


1. De neus highlight

Het is een soort van trend om het puntje van je neus te bewerken met highlighter. Ik zie dit zo vaak terug en ik vind het zo verschrikkelijk. Gewoon NEE! Waarom? Waarom zou je je neus breder of opvallender willen maken? Ik snap het alleen als je echt een super smalle neus hebt, maar dan liever nog niet. Als je bling op je neus wil, neem dan een piercing.

Ps. Ik houd van Wayne Goss, check dit filmpje dan!2. "Ik was mijn haar één keer per week"

Dit zie ik best vaak bij Cynthia en andere grote bloggers voorbij komen. Maar echt, hoe dan? Hoe was je je haar één keer per week zonder dat het er uit ziet alsof je een logeerpartij in de frietpan hebt gehad? Je haar gaat hoe dan ook ruiken naar je omgeving, dat gebeurt gewoon. Het is niet schoon. Ik begrijp dit gewoon niet en nee- kom me niet aan met droogshampoo, want dat helpt echt maar een paar uurtjes.

3. "I fucking hate you faggot"

Ik zie zo vaak haters op de accounts van onder andere Jeffree Star, Manny MUA en Patrick Starrr dat ik er niet goed van word. Ik schreef eerder al een blog over leuke mannelijke mua's, maar het wordt gewoon niet geaccepteerd. Halloooo, we leven in 2016, een béétje meer tolerantie graag... Je ziet vaak dat het buitenlandse mannen (uit India ed.) zijn die de haat verspreiden, maar soms ook Nederlandse jonge meisjes. Stop hiermee!

4. De Instagram wenkbrauw

Ik houd het kort: mooi op de foto, maar in real life vaak net een plakplaatje.


Wat begrijp jij niet?

2 opmerkingen

  1. Ja, ik kan mij helemaal vinden in dit artikel haha! Sommige wenkbrauwen vind ik echt te overdreven. Mooi met een filter eroverheen gepleurd, maar in real life... Nehh.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die neus highlight... ik snap het ook niet. Voor mij lijkt het een soort zilveren clownsneus. Nope, nope. Instagram eyebrow... *zucht*. Same.
    Ik maak me wel schuldig aan 1x per week haar wassen, hehe! Mede omdat mijn haar ongeveer 6 uur nodig heeft om echt droog te zijn (föhnen is geen optie) en dat het dus een hele dag in beslag neemt. Mijn haar is er inmiddels aan gewend en ik heb pas de 6e dag enigszins vet haar! :) Maar dan regel ik het zo dat dat valt op een dag dat ik nergens naartoe hoef. Tsja, het kost wat rekenwerk.

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!