No7 Shimmer Palette Rose review


Vorige week kreeg ik een leuk appje vanuit Londen: 'ik heb een highlighter voor je gekocht!' Natuurlijk was ik meteen enthousiast en toen ik hem eenmaal ging testen, was ik verkocht. Thanks Eline, you know me well ;-) Ik heb het over het Shimmer Palette van No7 in de kleur Rose. Ik laat hem je zien!

Rose Shimmer Palette No7- omgerekend 17,32 via Boots UKDie verpakking, oooooh. Het is echt een plaatje. De highlighter is te koop bij Boots en kost omgerekend 17 euro. Dat is best wat, maar als hij heel mooi is heb ik dat er graag voor over. Hij doet me in elk geval erg denken aan de Shimmer Bricks van Bobbi Brown. Deze heb ik helaas niet om mee te vergelijken.


Naast de kleur rose is er ook nog een 'bronze' kleurtje. Deze ziet er ook zo mooi uit! Zwijmel.


Nu het vervelendste deel van de review: overbrengen op beeld hoe mooi dit is. Ja, dat is echt lastig.


Alle vier kleuren los- het lijken op het oog dezelfde kleuren, maar ze zijn echt verschillend! Het pigment lijkt hier niet heel extreem, maar samen...


Samen krijg je deze prachtige kleur. Echt, het is zo mooi! Meteen een nieuwe favoriet. Rosé is de beste omschrijving qua kleur die je kunt geven. Het is een tikje bronzy, maar ook roze.Het was even lastig om vast te leggen- maar het is redelijk gelukt (inclusief veel gestuntel waar mijn overburen waarschijnlijk hard om moesten lachen). Het fijne aan dit product is dat je het bij bronzer én blusher kunt gebruiken. Ik vind hem prachtig! Hij draagt de hele dag lang. Dat vind ik vaak jammer van andere highlighters, in de ochtend heb je veel glans en in de middag is alles verdwenen. Dat is met dit product gelukkig niet zo.

Helaas is de highlighter alleen te koop bij Boots*. Daarvoor zul je dus een bezoek aan Engeland moeten brengen. Misschien als je een stedentripje naar Londen doet? ;-) Het is de moeite waard!

Edit: Susan reageerde namens Boots dat hij wel te verkrijgen is in Nederland via nl.boots.com! Daarnaast zijn er 63 filialen van Boots in Nederland. Helaas niet bij mij in de buurt, maar wie weet wel bij jullie! Goed nieuws!

5 opmerkingen

 1. Wow! Echt prachtig! Heb deze nog nooit gezien en ik ben helemaal weggeblazen. Inderdaad net een shimmer brick! Als ik ooit weer eens in Londen ben ga ik kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw wat een prachtige highlighter, de verpakking is zo mooi!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goed nieuws voor alle No7 en Boots lieverhebbers! De producten van Boots zijn ook in Nederland verkrijgbaar via onze webshop http://nl.boots.com/no-7/teint.html?limit=all of bezoek een van de 63 Boots apotheken in Nederland.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey Susan! Dank voor je aanvulling, super! Ik ga het straks even aanpassen in het artikel :-)

   Verwijderen
 4. Wauw, deze highlighter is echt prachtig. Wat een gruwelijk mooi pigment. Jammer he, dat je een product dan vrijwel nooit zo mooi over kan brengen als hij daadwerkelijk is.

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!