Essence Forbidden Volume mascara review

GOEDEMORGEN! Tijd voor een review van de Essence Forbidden Volume mascara!

Op dit moment zit ik lekker live te typen, dus het voelt bijna alsof ik tegen jullie praat, haha. Ik heb me afgelopen week rot gezocht naar grote schappen waar ze Catrice en Essence al hadden vervangen, maar in Tiel hadden ze daar helaas weinig haast bij... ik heb één product weten te bemachtigen en dat ga ik je vandaag laten zien.

Essence Forbidden Volume mascara- 2,99 euroDe Forbidden Volume mascara kost 2,99 euro, een zeer nette prijs als je het mij vraagt! De verpakking is niet zo heel spannend, namelijk grijs met rode opdruk. De naam vind ik wel leuk bedacht, het doet me een beetje denken aan Rimmel. Het borsteltje is overigens gewoon 'harig', dus niet van plastic. Iedereen weet inmiddels dat ik meer fan ben van plastic. Ik ben altijd bereid om iets te proberen, uiteraard!Even ietsje dichterbij! Het borsteltje pakt veel product op waardoor je in één keer je boven en onderwimpers kunt coaten. Fijn! Het is zeker geen droge mascara, dus geen klontjes.

Snel, laten we hem proberen! Hebben jullie het ook altijd dat je heel hoopvol bent als je iets gaat gebruiken wat zo goedkoop is? Je hoopt toch stiekem dat het je nieuwe favoriet wordt..


Hier draag ik geen mascara (maar wel een gigantische pluis, haha)


Hier draag ik een dunne laag van de Essence mascara. HOLY SHIIII, het is zo ver. Ik heb daadwerkelijk een mascara gevonden van drie euro waar ik BLIJ mee ben. Stop de persen! Je krijgt inderdaad veel volume en lengte van de mascara, hij is goed zwart bij meerdere lagen en mijn wimpers plakken niet erg aan elkaar. 

Helaas is er wel een klein nadeel. De mascara geeft wel af op mijn huid gedurende de dag, dus af en toe moet ik vlekken boven en onder mijn ogen verwijderen. Dat is wel jammer, maar ik ben daarentegen weinig mascara's tegengekomen die dat niet doen. Ik zie het voor drie euro door de vingers. Er schijnt ook nog een topcoat te zijn, maar die had de Kruidvat ook al niet. Daar ben ik nog wel benieuwd naar.

Een toppertje, dit! Belooft veel goeds voor de overige nieuwe producten :-) 

6 opmerkingen

 1. Wow ik vind dat effect echt heel erg mooi! Had ik zeker niet verwacht bij zo'n goedkope mascara. Ga ik snel eens uitproberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi effect, hoewel ik niet van dit soort borsteltje hou. Ik ben toch benieuwd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ahh deze wilde ik ook zo graag hebben. Had laatst per ongeluk de topcoat gekocht. Vandaag terug gegaan, alles uitverkocht. Natuurlijk, haha. Het effect is wel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het effect wel mooi en ik wil deze zeker ook eens uitproberen. Ik ben vooral benieuwd hoe deze in combinatie met de topcoat is :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Great mascara, thank you for posting it! You have a great blog, I follow you on BLOGLOVIN, I hope you can follow me back. Thank you! xoxo

  www.love-joice.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Great mascara, thank you for posting it! You have a great blog, I follow you on BLOGLOVIN, I hope you can follow me back. Thank you! xoxo

  www.love-joice.com

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!