Matchy matchy: iPad en iPhonehoes


Ik ben vrijwel nooit te vinden zónder telefoon in mijn hand. Daarnaast vind ik het, werkgerelateerd, ook fijn om mijn iPad mee te nemen onderweg. Dit wil ik niet onbeschermd doen, dus heb ik voor zowel mijn iPhone als mijn iPad een leuke hoes. Heb jij geen iPhone? Niet getreurd, er zijn nog veel meer smartphonehoesjes te vinden bij Telefoonhoesjestore. Het assortiment past zich snel aan naar nieuwe toestellen van verschillende merken. Wat dacht je bijvoorbeeld van Alcatel One Touch Pop C9 hoesjes?


Goed, terug naar deze hoesjes. Ik vind ze enorm fijn om twee redenen: mijn scherm is beschermd door het 'flapje' en ik kan er pasjes en notities in meenemen. Het is vooral handig als je je ov-chipkaart bij je draagt. De binnenkant van de iPadhoes ziet er net zo uit, echt fijn en ruim! Ze voelen kwalitatief goed aan- dat is met sommige hoesjes van eBay wel anders. Ze hebben een magnetische sluiting die prima werkt.

De hoes voor de iPad Air kost 19,95 euro, de hoes voor de Iphone 5C kost 13,95 euro. Nette prijzen vind ik zelf en de service is goed! Ik vind het persoonlijk leuk om mijn producten in een matchy jasje te steken, maar dit hoeft natuurlijk niet. Er is keuze genoeg bij Telefoonhoesjestore.

*Dit artikel bevat producten die ik toegestuurd heb gekregen ter review en links die door een bedrijf zijn toegevoegd. Dit verandert mijn mening niet. Meer informatie? Check mijn disclaimer.

4 opmerkingen

Thanks voor je reactie!