SHOPLOG: nieuwe Catrice en Essence producten


Twee dagen geleden kon je al lezen dat ik not amused was omdat ik geen producten van Essence en Catrice kon vinden (althans, geen nieuwe producten). Vandaag heb ik blij nieuws! Ik heb namelijk best wat producten kunnen kopen! Kijk mee...
Dit was buit 1! Ik kocht van Essence 1 velvet stick en 1 glossy stick, concealer&make-up sponges en de nieuwe eyebrow gel. Van Catrice kocht ik maar twee dingen (het was een klein schap), namelijk de nieuwe Glamour Doll mascara en een nieuwe kleur uit de Ultimate Colour lipstick lijn (450).

Hieronder alvast een paar foto's die ik heb geschoten van de producten! Er komen veel uitgebreide reviews aan de aankomende dagen, dus wees voorbereid :-)
Vandaag was ik in Nieuwegein en daar kwam ik nóg meer nieuwe producten tegen! Ik heb wat extra producten ingeslagen. Ik vind het leuk als ik jullie veel kan laten zien. Kijk mee:


Essence concealer mousse 10


Keep it Perfect fixing spray


Rock 'n Doll mascara


Nieuwe lipsticks (21, 24)

That's it (for now, haha). Prijzen en meer informatie volgen in de reviews die ik ga maken.

Waar wil jij het liefst een review van zien?

4 opmerkingen

  1. Ben heel benieuwd naar die eyebrow gel :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Reviews van alles graag! ;) Ben echt benieuwd naar de Essence Stick Lip Colours, en naar de fixing spray!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Super leuke producten, kan niet wachten tot de reviews. Van de Ultimate Stay lipsticks ben ik zowiezo al standaard een fan. Liefs

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!