Lush lente: Bunch of Carrots review


 In de lentecollectie van Lush zitten ook een paar producten die gericht zijn op Pasen. Helaas is het feest alweer voorbij en mijn worteltjes zijn bijna op! Gelukkig kun je de worteltjes nog wel in de winkel kopen, dus tijd voor een review.

Lush bunch of carrots- 9,95 euro

Bunch of Carrots is te gebruiken onder de stromende kraan óf je zwiert de wortel zelf door het bad heen. De wortels laten een heerlijke geur achter- ik kan niet per se zeggen dat het citrus is- en een kleurtje. Een bosje kost 9,95 euro, maar je doet meerdere keren met een wortel. Daardoor is het relatief goedkoper als je graag met een badbruisbal in bad gaat.

Vorig jaar waren de worteltjes trouwens ook al te koop, maar toen waren ze allemaal oranje. Ik ben benieuwd wat Lush voor volgend jaar gaat bedenken!

De volgende foto's zijn gemaakt met mijn iPhone, dus de kwaliteit is wat minder. Sorry!


Kijk het nou! Ik zou willen dat er geurbeeld bestond.


Dit was de paarse wortel. Deze liet voor mijn gevoel het meeste schuim achter.


En de roze wortel! Zo leuk, echt veel kleur en wat schuim.

De oranje wortel ben ik momenteel aan het opmaken. Deze geeft ietsje minder kleur dan bijvoorbeeld de roze, maar alsnog heel erg cool.

Het hele idee van de wortels vind ik leuk én het is fijn dat het relatief goedkoop in gebruik is! Natuurlijk zijn Lush producten nooit heel goedkoop, maar dit drukt de kosten toch ;-) Als je de Bunch of Carrots wil proberen, zou ik snel zijn. De producten vliegen de winkels uit en zijn niet het hele jaar door verkrijgbaar.

1 opmerking

  1. De wortels zien er zo leuk uit, ik moet eens weer naar Lush gaan voor badproducten te scoren :)
    X

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!