[NIEUW] Essence longlasting lipsticks 21 Tres Chic en 24 Velvet Matt


Paarse lipstick, dat is écht niets voor mij. Of wel? Ik laat je vandaag twee nieuwe Longlasting lipsticks zien van Essence, namelijk 21 Tres Chic en 24 Velvet Matt. De ene is mat (24), de andere zou ik beschrijven als een satin finish (21). Ben ik enthousiast? Let's see!

Essence lipstick- 2,39 euro via Kruidvat


Twee verschillende lipsticks, twee verschillende finishes. Ze zijn allebei erg zacht en brengen fijn aan, ook de matte paarse kleur.


De paarse, matte kleur is een spannende kleur die je moet durven dragen. Ik vind hem mij best goed staan, maar kan me voorstellen dat hij het mooist uitkomt op een donkerder huidtype. Hij is niet 100% matte. Hij blijft redelijk zitten, een uur of 3 zonder eten en drinken. Hij brengt wel erg fijn aan, het voelt totaal niet droog of stroef aan.

In ander licht lijkt hij héééél lichtpaars, wow!


Kleur 21Over naar de volgende kleur, Tres Chic! Deze is officieel niet mat, maar ook niet super glanzend. Het is een donkerrode kleur met een bruinige ondertoon. Hij blijft niet heel lang zitten door de finish, een uur of twee zonder eten en drinken. Deze lipstick voelt ook prettig, niet vervelend droog of plakkerig. Het pigment is iets minder heftig dan de vorige lipstick.


Op de bovenstaande Instagram foto draag ik Velvet Matt. Je kunt zien dat ik heel bleek ben, maar ik vind hem wel tof! Heel opvallend.

De nieuwe lipsticks bevallen goed! Vooral 24 vind ik leuk, het is anders dan de kleuren die je normaal vindt in de drogisterij en ik kan dat wel waarderen. Als je op zoekt bent naar een wat veiligere kleur, kan ik je nummer 21 aanraden. Als je op zoek bent naar een lipstick die de hele dag mee kan, zou ik deze echter niet aanraden (maar hey, daar is de prijs wel naar).

Welke kleur is iets voor jou?

6 opmerkingen

 1. Ik vind ze zo mooi! Jammer genoeg loop ik ze telkens mis, ze zijn elke keer zo snel uitverkocht.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeeh, Tres Chic vind ik práchtig! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow, 24 is echt tof! Ik word echt blij van dat soort kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vind ik ook echt een kleur voor jou! Zeker kopen als je hem ziet!

   Verwijderen
 4. Ik vind beide kleuren super mooi! Op mijn verlanglijstje, check! Ik vind dat de kleur jou ook goed staat en het past wel bij 'jou' bleke. Ik vind het mooi! -x-

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind beide kleurtjes erg mooi, ze staan je dan ook prachtig :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!