Essence Plum Perfect Velvet Matt stick & Luminous Rosewood Glossy stick review


Tegenwoordig hebben steeds meer mensen- waaronder ik- een voorkeur voor matte lipstick. Essence speelt daar goed op in door vaker met matte lipkleuren te komen. De Velvet Matt sticks bijvoorbeeld! Toch is er ook genoeg keus voor de glossy-liefhebber. Ik laat je daarom vandaag twee verschillende soorten sticks zien, de Velvet Stick en de Glossy Stick van Essence.

Essence Glossy Stick/ Essence Velvet Stick - 1,99 euroIk heb twee verschillende kleuren gekozen, namelijk nude en donkerrood. Echt mijn hele collectie bestaat uit soortgelijke kleuren (hoe voorspelbaar ben ik). Het zijn potloodjes die je moet slijpen- dat vind ik persoonlijk niet fijn.De onderste foto is genomen met direct zonlicht. Wat mij opviel: de matte kleur is helemaal niet zo mat en de Glossy Stick is niet zo glossy! Het lijkt wel alsof het niet klopt, heel raar. Verder wel mooi! Ik vind de Glossy Stick nog sterker gepigmenteerd dan de Velvet Stick.


Mijn gezicht is suuuper droog momenteel, let er niet op ;-)

Dit is de Glossy Stick. Echt een nude kleur, ik vind het mooi! Het is een soort Twig, maar dan met een andere finish. Als je wat donkerdere lippen hebt, valt hij waarschijnlijk meer op dan bij mij. Hij voelt prettig aan. Ik vind alleen het aanbrengen niet super fijn, het potloodje is toch vrij hard.Dit is de Velvet Matte lipkleur in Plum Perfect. Zoals je kunt zien- en ik al eerder zei, hij is niet heel mat. Hij brengt wat stroef aan. Doordat hij niet heel mat is, blijft hij niet heel lang zitten. Plum Perfect is een naam die ik niet heel goed gekozen vind verder, aangezien hij echt rood is en niet paars.

Tja, lastig om te oordelen over deze producten omdat ze totaal anders zijn dan ik had verwacht! Ik dacht namelijk de Velvet Matt stick veel mooier te vinden, maar ik vind de Glossy Stick prettiger. De finish pakt een beetje anders uit dan wordt aangegeven, maar toch zijn het (zeker voor zo'n lage prijs) fijne producten.

Welke finish vind jij het mooist?

3 opmerkingen

  1. Huh, ze zijn inderdaad wat anders dan verwacht. Apart. Ik vind Plum Perfect mooi, ondanks het geen eens een plum kleur is haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind ze beide wel mooi, ik heb er ook 1 uitgeprobeerd de glossy vairant en ik vind het stroef aanbrengen en ziet er inderdaad niet glossy uit maar eerder mat :)
    X

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!