New in: accessoires van Telefoonhoesjestore


Ik heb een dingetje met telefoonhoesjes en accessoires. Het kan me niet veel en afwisselend genoeg zijn! Ik heb een aantal nieuwe accessoires van Telefoonhoesjestore.nl die ik aan je wil laten zien. Vandaag is het de beurt aan twee telefoonhoesjes. Kijk mee!


iPhone 5c hoesje bloemen


Ten eerste: ik ben dol op mijn iPhone 5C, maar hoesjes daarvoor vinden is niet zo makkelijk. Het lijkt wel alsof er alleen maar hoesjes voor de gewone iPhone 5 en 6 worden gemaakt, haha. Bij Telefoonhoesjestore had ik gelukkig wel meerdere producten om uit te kiezen. Daarnaast hebben ze ook hoesjes voor iPhone 6s- goed om te weten, want dit wordt mijn nieuwe telefoon!

Dit hoesje heeft van de buitenkant een bloemenmotief en aan de binnenkant een lederen look. Je kunt er aan de linkerkant bijvoorbeeld je bankpas of ov-chipkaart in stoppen, erg handig! Er is daarnaast een bijpassende hoes voor de iPad (leuk!) die ik ook heb. Matchy matchy!

Dit hoesje kost 13,95 euro.

Roze aztec iPhone 5c hoesje


Tot slot (voor vandaag) dit toffe hoesje. Het is een heel stevig hoesje dat verder geen flapje heeft zoals de vorige. Dit is mijn favoriet soort hoesje, omdat je meteen je scherm ziet en dus snel je telefoon op kunt nemen als je gebeld wordt. Het printje is vrolijk en valt goed op tussen alle spullen in mijn enorme tas, handig! Dit hoesje kost 9,95 euro.

Zo, ik ben blij dat ik mijn voorraad weer heb aan kunnen vullen, haha! Elke dag iets anders, ben ik dol op :-)

Wat vind je van mijn hoesjes?

*In dit artikel worden producten genoemd die ik heb ontvangen ter review. Dit beïnvloedt mijn mening niet. Zie mijn disclaimer voor meer informatie.

1 opmerking

Thanks voor je reactie!