De samenwerking van je dromen?

Hi allemaal!

Dit is een blog die misschien wel wat boze tongen oplevert, maar ik ga hem toch schrijven! Als je blogt, krijg je wel eens te maken met samenwerkingen. Dit kan zijn via een PR-bureau, maar ook via een webshop of particulier die jou benadert. Ik heb het alledrie al regelmatig meegemaakt en ik knijp mezelf elke keer weer keihard in m'n handen, maar... wat is de samenwerking van mijn dromen? Lees het vandaag!Je kent het wel, je ziet onderaan een berichtje staan dat een blogger een artikel heeft ontvangen ter review. Sterker nog: bij héél grote bloggers zie je dit vrijwel altijd staan. Soms denk ik wel eens 'wow, ik zou willen dat ik daar producten van mocht reviewen!'. Dit wil ik vandaag met je delen.

Ten eerste een disclaimer: ik vind oprecht dat je niet moet gaan bloggen om op die manier spullen te krijgen. Je moet beginnen met bloggen om andere motieven. Voor mij was dat mijn passie voor cosmetica overbrengen naar lezers én mijn Nederlands verbeteren. Ik vind het oprecht leuk, of ik producten nu zelf aanschaf of dat ze worden opgestuurd. Ik zie mezelf helemaal niet als de beste- sterker nog, ik heb nog super veel te leren. Ik schrijf deze blog omdat ik het leuk vind om te dromen over de toekomst- helemaal niet omdat ik wil dat ik morgen spontaan een heleboel mailtjes krijg! Ik wéét namelijk dat jullie stiekem ook wel dromen hebben over bedrijven waarmee je samen zou willen werken.1. Mac
Mac is toch wel hét merk van de toffe limited edition collecties. Ik verwen mezelf wel eens met een lipstick of een LE poeder, maar af en toe is het me iets te prijzig om 'zomaar' te kopen. Stel je voor dat er ineens een hele collectie op je mat valt! Ooomaagaad!

2. Luxe haarmerken
Dit is stiekem een opzetje naar een samenwerking die ik momenteel aan ben gegaan ;-) Ik ben zo dol op luxe haarproducten- ik zou het liefst de hele dag door mijn haar wassen en verzorgen. Hoe te cool is het als je die producten gewoon mag testen?


3. Lush
De collecties van Lush zijn soms hartstikke snel uitverkocht én Lush zit niet in heel veel steden. De bloggers die de verschillende collecties krijgen, OMG, ik kan eerlijk bekennen dat ik daar jaloers op ben! Ach, ik doe gewoon lekker zuinig met m'n bundle of carrots.

4. Foodpost
Ik ben helemaal geen foodblogger, dus het is niet meer dan logisch dat ik voor bedrijven niet heel interessant ben om eten naar op te sturen. Máár, ik vind het zo cool als ik dit zie! Eten op je deurmat om daarmee een gerecht te maken en vervolgens daarover bloggen, zo tof!

5. Schoenen/kleding
Regelmatig zie je gesponsorde posts van bloggers die vele paren schoenen mogen uitzoeken. Dat is nogal wat, vind ik. Schoenen kosten al snel tussen de honderd en tweehonderd euro- als je dat kon besparen, werd ik sneller rijk! Lol.

Waar kun jij stiekem jaloers op zijn? Ik ben benieuwd!

9 opmerkingen

 1. Haha leuk geschreven, Ojaa ik droom er ook van voor Mac collectie's te ontvangen voor te reviewen! Maar dat gaat waarschijnlijk bij dromen blijven :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kleding van Loavies opgestuurd krijgen of de nieuwe producten van Lush/MAC HEERLEIK haha! je moet het er niet om doen (voor spullen) maar wanneer webshops je gaan bereiken weet je gewoon dat je goed bezig bent! ik vind het ook iedere keer een verrassing. Ik krijg vandaag een Pandora armbandje opgestuurd met een bedel (als herinnering aan mijn oma die is overleden op 8-3-2016). Dit vond ik ook zo onwijs mooi en tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuk geschreven, gaaf idee ook :D De samenwerking van m'n dromen: ongeveer alle luxe make-up merken, MAC en Benefit vooral, dat zou zo gaaf zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh Lush is toch wel mijn grootste droom! Wat een leuk artikel. Ik kan alleen maar dromen van dit soort geweldige samenwerkingen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Schoenen lijkt me inderdaad heerlijk! Ik koop nooit schoenen, dus dan wordt het een stuk makkelijker ;) Wat mij fantastisch lijkt, is om van indie merken collecties te ontvangen! Daar gaat het meeste van mijn geld toch naartoe, dus als ik op de perslijst zou komen zou ik daar weinig moeite mee hebben. Helaas zitten de meeste van die merken in Amerika en ontvangen sowieso al weinig bloggers producten :(

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat zijn je favoriete merken? Ben ik wel nieuwsgierig naar! :-)

   Verwijderen
 6. Ik zou het ook tof vinden om schoenen opgestuurd te krijgen. Of als ik een keer een weekendje weg zou mogen voor mijn blog, of een hotelovernachting lijkt me leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk geschreven hoor! Ik ben ook al een paar keer benaderd, maar ik zou wel eens van die perspakketjes willen ontvangen met nieuwe producten van Catrice en Essence enzo. Lijkt mij echt tof :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het gekke is dat je voor die merken (relatief goedkoop) echt een heel grote blogger moet zijn! Echt dubbel hoe het in elkaar steekt, vind ik :-) Hopelijk lukt het je!

   Verwijderen

Thanks voor je reactie!