NIEUW: L'oréal Elseve/ Elvive Aqua Serum review Keratine Glad


Yes! Ik ben helemaal blij. Naast mijn favoriete olie van L'oréal heb ik nu ook een super fijn serum gevonden, en ook nog eens siliconenvrij! Ik heb het over het nieuwe Aqua Serum van L'oréal. Dit serum gaat 9,14 euro kosten en komt binnenkort in de winkel, bij uitzondering staat het al in sommige winkels.

Trouwens, ik weet niet of je het gemerkt hebt, maar ik heb mijn lay-out zo aangepast dat mijn foto's nu extra groot worden afgebeeld. Laat me weten of je het beter vindt! 


Het serum bevat kératine. Dat zijn natuureigen bouwstenen voor het haar. Jammer genoeg kruipt het serum niet echt je haarschubben in, daarvoor moet je toch echt onder behandeling van de kapper. Keratine is dus geen wondermiddel. Wil je meer lezen over Keratine, dat raad ik je DIT artikel aan. In elk geval maakt het de haren lekker glad. Er zit ook Arginine in, wat het haar sterker zou moeten maken. Daarover heb ik DIT interessante artikel gevonden. It's not so true!


Ik vind het trouwens best raar dat de naam ineens Elseve is. Zo heet de naam vanuit het buitenland volgens mij. Voor zover ik mij kan herinneren is het altijd Elvive geweest. Volgens mij maakt dat verder geen verschil. 


Hier staan twee redenen waarom ik van dit serum houd: het bevat geen siliconen. Siliconen kunnen jouw haar verzwaren en laten een build-up laagje achter in je haar, waardoor het nooit 'echt' schoon kan worden. Dit serum maakt je haar niet vet en is geschikt voor onhandelbaar, normaal en fijn haar. Eigenlijk elk haartype dus. Ik wil graag toevoegen dat het uitermate geschikt is voor haar dat snel vet wordt!


Hierboven zie je de ingrediënten van het serum. Er zit 150ml in, dat is meer dan in de olie van L'oréal. Ik gebruik dit spul echter wel royaal, dus het is niet dat je er mega lang mee doet. Jammer dat de ingrediënten niet echt bewezen zijn als werkend.


Dit is in elk geval wat het product belooft. Het elimineert pluis, maakt perfect glad en beschermt tegen de hitte van een föhn of stijltang. Verder moet het je haar niet verzwaren.


Het serum ruikt echt mega lekker! Alleen al daarom zou ik het kopen. Het is erg vloeibaar, misschien nog wel meer dan de olie. Ik vind het niet heel storend. Het is niet zo dun als water.


En wat blijkt, als je je handen tegen elkaar wrijft wordt het een beetje schuimachtig. Daar heb ik geen last van. Ik heb het nu een week of twee gebruikt (nog met lang haar, ik kom net van de kapper en de helft van mijn haar is er af) en het is geweldig geweest voor mijn droge, dode puntjes. Het werkt ongeveer hetzelfde als de olie. Ik gebruikte hem na het wassen en gebruiken van conditioner op handdoekdroog haar. Daarna uitkammen en föhnen. Daarna is je haar superglad!

Ook de dag erna merk je de werking nog. Mijn haar gaat altijd slordig zitten, soms lijken het wel dreadlocks, maar met één keer een borstel erdoorheen is mijn haar weer zo zacht als een veer. Geweldig. Dit is een blijvertje!


Voordelen:
- Verkrijgbaarheid
- Prijs, goedkoper dan de olie
- Ook geschikt voor vet haar
- Fijn voor tijdens het stijlen en föhnen
- Zichtbaar resultaat, ook de volgende dag
- Lekkere geur

Nadelen:
- Voor mij zijn ze er niet, ik vind hem geweldig!

Geen opmerkingen

Thanks voor je reactie!