Budget review: Max (Action) lipsticks in Silky Nude & Peach


De zoektocht naar een mooie nude lippenstift en een koraalroze knalkleur is bij deze weer geopend! Bij de Action kwam ik deze twee lipsticks tegen, twee kleuren die ik graag wil toevoegen aan mijn lipstick collectie. Ik heb er al twee, maar het kan altijd beter. Maar krijg je voor 0,89 euro ook kwaliteit? Ik was in elk geval erg benieuwd, en vandaag laat ik je deze twee budgetlipsticks zien!
Dit is de verpakking van de lipstick, met achterop de ingrediënten en beloftes. De lipstick blijft volgens de verpakking lang mooi, geeft een perfect dekking, droogt niet uit, brengt gemakkelijk aan en bevat vitamine E en Aloë Vera. Dat klinkt in elk geval veelbelovend. Over de verpakking ben ik niet bepaald enthousiast. De lipsticks kun je niet helemaal omhoog of weer terug in de huls draaien en ze zijn erg gammel. De nude lipstick bijvoorbeeld, die kreeg ik in eerste instantie niet eens omhoog gedraaid. Jammer! Maargoed, het gaat om de inhoud.
Om dan nog héél stiekem een beetje te klagen, de lipsticks zijn niet echt mooi afgesneden. Ik krijg er nou niet bepaald een luxe gevoel bij. Het ziet er allemaal wat rommelig uit! Wat ik dan weer wel fijn vind is de geur van de lipsticks. Bij het openen van de dop komt je een vanille-achtige geur tegemoet. En of ik vanille lekker vind hoef je geen twee keer te vragen. Ik ben enthousiast! Laten we gaan swatchen...De swatches zien er goed uit! Vooral de nude kleur valt me mee, ik had hem wat bruiner verwacht. De koraalkleur is wat minder hard dan bijvoorbeeld Catrice Matt About Pink.Mijn lippen met niks er op.Silky NudeIk ben heel blij met deze twee kleuren! De dekking is niet zo zwaar, maar dat is bij deze kleuren zeker een pluspunt. Nude kleuren zijn snel erg opvallend en oranje/bruin, terwijl koraal heel hard over kan komen. Bij deze twee zijn de kleuren minder hard/gepigmenteerd en daardoor beter draagbaar. De lippenstiften brengen inderdaad makkelijk en fijn aan en hebben een lichte glans. En tja, een vanillegeur doet het bij mij sowieso goed.

De lipsticks blijven niet heel lang zitten, maar ik vind dat je dat voor 45 cent per stuk ook niet hoeft te eisen. Ze doen in elk geval zeker niet onder voor de lipsticks van bijvoorbeeld Catrice. Ik ben hartstikke tevreden!


Voordelen:

- De belachelijk lage prijs per lipstick
- Verkrijgbaarheid (te koop bij Action)
- Veel verschillende kleuren verkrijgbaar
- Ruiken prettig
- Brengen fijn aan
- Niet zwaar gepigmenteerd waardoor felle kleuren beter draagbaar zijn

Nadelen:

- De verpakking is echt onpraktisch
- Blijft niet urenlang zitten

13 opmerkingen

 1. De nude kleur is niet zo mijn ding, maar de andere vind ik echt heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind hem zelf op de foto ook tegenvallen! In het echt ziet 'ie er stukken beter uit :-)

   Verwijderen
 2. Ik haat bijwerken van mijn lipstick, dus dit is niet handig voor mij. Al vind ik de kleuren wel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Best leuke kleurtjes klinkt goed, had ik niet verwacht!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er wel goed uit!
  Jammer genoeg zijn mijn lippen vaak te droog voor lippenstift enzo.
  Leuke review!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind de tweede echt heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ze zijn inderdaad mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zullen we elkaar trouwens volgen? Vind je blog erg leuk :D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ziet er erg goed uit zeg! Ik ben over het algemeen heel tevreden over de producten van MAX, lekker budget en ook vaak nog een prima kwaliteit :) Leuke blog heb je trouwens! Liefs, Nicole

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!