Review- Catrice Concealer Camouflage Cream in 010 Ivory


Yes yes yes! Eindelijk heeft Catrice een fijne dupe van de Mac Studio Sculpt Concealer. Althans, daar lijkt het op. Deze concealer van Catrice heet 'Camouflage Cream'. Dat wil zeggen; je kunt hem ook voor kleine oneffenheden gebruiken. Een maand geleden trok ik een sprintje naar Geldermalsen en haalde ik dit kleintje. Vandaag review ik 'm voor je!


Ik heb de kleur 010 Ivory. Dit is de lichtste kleur. Je hebt verder nog 020 en 030. Heel donker is er dus niet, vervelend voor de donkere dames. Wanneer gaan de budgetmerken daar eens rekening mee houden? In elk geval belooft de concealer een volledige dekking. Dat is fijn! De kleur is goed licht en heeft een gele ondertoon. Heb je een meer rozige huid, kies dan voor de 020.


Ik gebruik de concealer met een kwastje (van Gosh) omdat het anders snel viezig wordt. Dat kan een klein nadeel zijn. Met je vinger komt er heel snel stof in. Daarom wilde ik je graag foto's laten zien van een gebruikt potje en niet van een nieuwe.Hierboven zie je de concealer op m'n huid. Ik heb de foto's in het licht gemaakt, zodat de foto's een realistisch beeld geven. Geel! Geel! Geel! Ik vind dat heel fijn, ik vind vaak dat kleuren zo roze of oranje zijn, dus ik ben er blij mee. Op de bovenste foto heb ik twee keer met m'n kwastje gesmeerd. Op de onderste foto heb ik 'm uitgesmeerd met m'n vingers. Je ziet hem dan alsnog goed zitten. Volledige dekking dus.


Hierboven heb ik geen concealer gebruikt. Je ziet op m'n onderste lid nog wat mascararestjes. Eens kijken of we die weg kunnen krijgen...


Lekker smeren!Op de bovenste twee foto's heb ik de concealer uitgesmeerd. Je ziet hem helaas wel zitten in mijn 'rimpels'. Dat is jammer! Verder is de dekking echt super goed. Ik gebruik 'm tegenwoordig zelfs soms als foundation om rode vlekjes te bedekken. Ook is 'ie geweldig om je wenkbrauwen mee bij de werken. Ik gebruik vaak poeder en dat gaat niet altijd netjes. Deze concealer lost alles op!


Hierboven zie je dus dat er wel wat stofjes in zitten, terwijl ik 'm altijd netjes opberg en dicht doe. Vuil van je vingers pakt 'ie echt direct op, dat is jammer. Vanaf nu gebruik ik dus standaard een kwastje, daar blijft 'ie wel erg netjes en schoon mee.Ja, hij is fijn! Deze kleine schoonheid heeft een vast plekje in mijn make-uptasje veroverd. Ik vind het een mega fijn product. Ik gebruik hem liever niet onder mijn ogen omdat je hem dan toch ziet zitten. Onder mijn wenkbrauwen en voor oneffenheden is 'ie perfect! Je moet 'm af en toe wel een beetje uitsmeren omdat het spul geneigd is in je poriën of 'rimpels' te kruipen, maar dat moet bijna bij elke zwaarder dekkende foundation en concealer. De Camouflage Cream kost trouwens 2,99 en is verkrijgbaar bij grotere filialen van Kruidvat (of waar ze een uitgebreider Catrice assortiment hebben).

Voordelen:
- Goede kleur voor een lichte huid
- Niet te dun, niet te dik
- Gele ondertoon die niet oranje uitslaat, zie je niet vaak bij budgetproducten
- Kleine compacte verpakking
- De prijs
- Zuinig in gebruik
- Hele goede dekking
- Prima voor rode vlekjes of pukkeltjes
Nadelen:
- Kan soms in de poriën of 'rimpeltjes' kruipen
- Wordt erg stoffig als je het spul met je vingers opbrengt

1 opmerking

Thanks voor je reactie!