L'oréal Smoky Nude Lingerie E2 oogschaduwpaletL'oréal is voor mij hét gevoel van luxe. Hoe sommige mensen dat gevoel krijgen van extreem dure make-up, word ik hartstikke blij van L'oréal. Zo ook van dit mooie oogschaduwpaletje. Het palette bestaat uit vier kleuren en kost 14,99. Ik heb de kleur 'Nude Lingerie' in E2. Er bestaat ook een versie met zwarte tinten.


De Smoky palettes zijn de opvolger van een aantal oogschaduwsets geïnspireerd op modellen van L'oréal. Zo had je eerst een paletje van Doutzen Kroes, Aishwarya Rai en meer, bijpassend bij je oogkleur. Die waren wel iets anders, daar zat namelijk ook wenkbrauwpoeder bij. Die paletjes bestaan (HELAAS) niet meer, maar nu zijn deze ervoor teruggekomen. Is het een verbetering?


Informatie op de achterkant. Er staat ook een plaatje bij met hoe je de look kunt proberen. Aangezien deze oogschaduw de favoriet van mijn zus is, komt hier eerst haar mening:
'De gebruiksaanwijzing op de achterkant is heel handig. Je hebt vaak oogschaduws die zo'n plaatje hebben dat wanneer je het namaakt het helemaal niet zo mooi is. Dat is bij deze wel. De oogschaduw kruipt veel minder in je 'rimpels' dan de vorige versie én de verpakking is er op vooruit gegaan!'


Over de verpakking heeft ze sowieso gelijk. We zijn met elkaar in discussie gegaan en we kwamen tot de conclusie dat het vorige doosje best lelijk was. Daar zaten de oogschaduws ook een stuk simpeler in: gewoon vier op een rijtje.


En kijk nu eens! Als druppels zitten ze in het doosje. Ik vind het prachtig. Je hebt twee kleuren die je als highlighter kunt gebruiken. Één opmerking van mijn zus:
'Het is jammer dat de highlighter, de lichtste kleur, nu zo klein is gemaakt. Je gebruikt daar best veel van, dus hij is wel eerder op dan de rest van de kleuren.'


Nou goed, genoeg gepraat, laten we eens gaan swatchen!

Hierboven zie je de kleuren op volgorde. Ik vind ze super mooi. De kleuren vallen wel een stuk bruiner uit dan ze in het doosje lijken. Ik keek de foto's terug en het was vrij roze en paars. De kleur is op de swatch meer realistisch! Je moet wel echt aan bruin denken. Doordat de kleuren zo goed bij elkaar passen kun je er inderdaad een perfecte smokey eye mee maken, maar juist ook een heel neutrale look. Mijn zus heeft hem even geprobeerd en dit is het resultaat:Een heel natuurlijke look op deze manier. Mijn zus heeft alleen de bruine en witte tint gebruikt (de twee meest linkse kleuren). Je kunt de kleuren veel intenser maken en opbouwen, maar dus ook voor een neutrale blik gaan zoals hierboven. De oogschaduws hebben geen fall out want ze zijn ontzettend zacht en glijden over je huid. Jaja, echt een aanrader!

Voordelen:
- Mooie verpakking
- Verkrijgbaarheid van L'oréal
- Prijs-kwaliteit verhouding is goed
- Kleuren passen goed bij elkaar
- De oogschaduws zijn heel zacht
- Geen fall out
- Voor zowel natuurlijk als heftige ooglooks
- Oogschaduw trekt minder in de plooien van je huid dan de vorige versie

Nadelen:
- 15 euro is niet heel goedkoop, maar is het wel waard
- Er zit geen matte tint bij, dus als je daar van houdt kun je 'm beter skippen

Geen opmerkingen

Thanks voor je reactie!