Mijn Instagram (twee)week(se)

De afgelopen twee weken heb ik best wel veel gedaan! Ik had veel deadlines op werkgebied (zie hieronder meer) en heb ook gewoon veel leuke dingen gedaan. Uiteraard wil ik dat met je delen! Hieronder zie je de foto's die ik afgelopen twee weken heb gemaakt. Enjoy!Ik werk sinds een halfjaartje freelance voor de Rabobank (als journalist) en de opdrachten die ik daar krijg zijn erg leuk. Ditmaal schreef ik een artikel over 'jongeren en sparen' en ik mocht daarvoor mijn eigen vrienden interviewen. Hierboven zie je drie goede vriendjes van me, Martin, Eline en Esther. Ik vond het echt super leuk en het resultaat is tof! Als jullie meelezen (hoi Eline), bedankt!


Op woensdag ging ik met Jacky (L) en Ceciel (R) naar de Primark in Zaandam. Jacky en ik hadden het al een tijdje over de Primark (we zijn studenten en houden van kleding, match!) en Ceciel vond het ook leuk om te gaan. Dit was op de terugweg. Ik vond het zo'n grappig gezicht hoe ze aan hun telefoon vast leken te plakken, ze hadden niet eens door dat ik een foto maakte!


En toen ik thuiskwam kwam het volgende geluksmoment, mijn Timberlands waren er eindelijk! Ik ben er echt ontzettend blij mee! Wel doet het echt ontzettend veel pijn om ze in te lopen. Het zijn echt mega 'zware' schoenen, en ik moet er enorm aan wennen. Ik hoop dat ze snel inlopen.


Dit plaatje vond ik op een ander Instagram account. Ik vond het zo grappig en herkenbaar. Dit is zo'n beetje wat ik elke ochtend mee maak. Wat een drama!


Een maatje van me zit op dit moment op het tropische Curaçao. Hij stuurde me deze foto met daarbij de vraag of ik langs wilde komen. Aaah! Dit is echt mijn droom, maar de tickets zijn extreem duur. Ik moet er echt nog even over nadenken, hoewel ik het graag wil. Een beetje zon kan ik inmiddels wel weer gebruiken.


Afgelopen twee weken ben ik om de paar dagen op stap geweest. Uiteraard hoort daar een heleboel tutten bij. Dit zijn mijn favoriete make-upspullen voor een avondje uit.
Voordat we opstap gingen gingen we bowlen bij American Roadhouse in Zaltbommel. Ik ben echt helemaal dol op AR. Er hangt echt zo'n heerlijk country sfeertje! Jammer genoeg kan ik niet zo goed bowlen (hey, er waren dan ook twee jongens bij, daar win je niet zo snel van) en ging ik als grote verliezer weg. Ach, ik vind het altijd leuk om te doen.


Dit ben ik in actie. Na deze foto ging de bal dan ook snel de goot in.


Mijn leuke oortjes! Ik houd ervan.


Dit was de budgettopper waar ik eerder over schreef, 'Suddenly' van Lidl. Als je de review nog niet hebt gelezen, check mijn blog dan even!


Ik heb jullie al eerder verteld over de Fotor-PES app. Zo ontzettend leuk! Dit is een popart stijl effect. Wel jammer dat het heel geel is en er geen andere kleur is.


En ook al gezien in een review, mijn nieuwe Mac Mineralize Skinfinish! I. Love. It. Deze afbeelding komt trouwens van Google, op dat moment had ik hem nog niet in huis. Mijne ziet er ook iets anders uit.


Ik had ook veel zin in details deze week. Dit is de ketting die ik kocht bij Primark. Hij kostte drie euro. Er zit ook een veertje aan, maar die vond ik niet zo mooi.


Nog meer aankopen, twee lakjes van Essie! Tsja, als je studiefinanciering eenmaal gestort is... Van de linker heb je inmiddels een review gezien, de rechter komt er nog aan.


Met de twee kleuren was ik in elk geval al een beetje aan het spelen. Dit was nog voor het stripen.


En nog meer details! Ook deze ketting is van Primark. Ik liet hem eerder zien in mijn shoplog. Toen zaten de plastic staafjes nog niet goed, ik heb ze nu netjes op een rijtje gemaakt. Ik vind de ketting erg tof met een blouse.


En dan nu een klein geheimpje... ik ga een boek schrijven! Om over te kunnen naar mijn vierde jaar moet ik mijn minor creatief schrijven afsluiten met 30 studiepunten. Daarvoor moet ik een vrije opdracht doen. Eigenlijk iedereen uit mijn minor gaat een roman schrijven, maar ik droom al heel lang van een mix van een beautyboek en een illustratieboek. Ik ga dus een beautyboek schrijven! Zo tof. Ik heb er ontzettend veel zin in en vooral de illustraties vind ik leuk om te maken. Ik krijg/kreeg hierbij hulp van Neske Beks en beeldhouwer/kunstenaar Harald Vlugt.


Hierbij twee previews. De mallen vul ik in met echte make-up. Zo tof om te doen!


Met mijn hoed en ketting! Jeeuj (ik lijk wel fan van mezelf deze weken met al die foto's).


EINDELIJK heb ik het boek van Cynthia gekocht. Ik zocht hem al best lang, maar kon hem nergens vinden in regionale winkels. Ik kwam hem tegen bij de Bijenkorf in Utrecht, samen met Style van Lauren Conrad. Het beautyboek van laatsgenoemde heb ik al, maar deze wilde ik ook nog graag hebben. Om eerlijk te zijn kwam ik niet voor deze twee boeken, maar voor het boek van Francois Nars. Die zag ik helaas niet, maar heb wel lekker kunnen kwijlen bij alle andere boeken. Over Cynthia Beauty lees je binnenkort een artikel.


Vandaag had ik een inspiratiedag met Harald Vlugt, een internationaal bekende beeldhouwer en kunstenaar. We gingen naar museum De Pont in Tilburg. Ik vond deze ballonkunst echt super te gek! Je mocht er doorheen lopen, maar jammer genoeg niks aanraken.


Dit was mijn favoriete kunstwerk. Ik ben zeker van plan een heftige ooglook te maken geïnspireerd op dit schilderij. Bijna alle schilderijen waren trouwens naamloos, ik kan je dus niet doorgeven van wie het is. Helaas!

Dit waren mijn foto's! Het waren er best veel dit keer. Heb jij nog wat leuks gedaan afgelopen twee weken?

4 opmerkingen

Thanks voor je reactie!