What's on my iPhone?

Wij Nederlanders houden van lekker gluren. In andermans huis, spullen en zelfs leven. Het leukste is misschien nog wel iemands telefoon. Welke apps staan er op? Wat voor foto's? Hoewel whatsapjes? Welke contacten? Vandaag laat ik je een sneak peakje zien van wat er allemaal op mijn iPhone staat. Gluurze!


Dit is het home-scherm van mijn iPhone. Nog niet zoveel interessants te zien, eigenlijk.


En het tweede scherm! Kijk, hier begint het al een beetje te leven. Al mijn apps gooi ik vaak in een mapje. Ze staan niet helemaal perfect op categorie, maar zo kan ik het makkelijker uit elkaar houden. Op mijn achtergrond zie je trouwens mij met een vriend van me, Roy, in Madrid.


Het derde scherm is mijn meest 'gebruikte' scherm, voornamelijk het mapje socializen. 


Dit hierboven zijn mijn muziek apps. Die van Slam!Fm werkt tegenwoordig niet meer, die zijn vervangen voor de 'Radio Top40' en 'Clubbing'. Via Clubbing hoor je live radio van Slam!FM. Dat is zeker mijn favoriete radiostation. Ik had eerst ook de 538 app, maar die gebruik ik niet meer. Verder heb ik ook een Youtube app. Deze zat eerst standaard op iPhones, maar dat is helaas veranderd. Deze apps gebruik ik alletwee bijna dagelijks.


Hierboven zie mijn hulpjes, of eigenlijk: handige apps. Buienrader kent iedereen natuurlijk wel. Je wil niet de deur uitlopen in je korte broek als het gaat stormen. De app is pas vernieuwd en echt super gedetailleerd geworden, handig! Verder heb ik een reisplanner van NS voor onderweg en de 9292 app voor als ik ergens naar toe moet waar de trein niet kan komen. Met MB status houd ik mijn verbruik bij, wel zo handig! Ik heb daardoor bijna nooit een hoge rekening. Een app die er eigenlijk niet bij hoort is Wunderlist.De naam zegt het al: Wunderlist draait om lijstjes. Ik ben gek op lijstjes, want ik heb niet echt het beste geheugen ooit. In deze gratis app kun je allemaal verschillende lijstjes bijhouden en afstrepen. Ik houd er van!


Dit zijn alle spelletjes die ik er op heb staan. Ik lijk nu best een nerd, maar eigenlijk doe ik alleen Bubble Island af en toe. Angry Birds, Wordfeud en Songpop ben ik best wel op uitgekeken. Nike Running gebruik ik regelmatig als ik ga fietsen of lopen.


Dan nu de op één na favoriete map: fotografie. Ik ben lichtelijk verslaafd aan Instagram en Fotor-PES. Die eerste kennen jullie waarschijnlijk allemaal wel. Je kunt zelf foto's plaatsen en andere mensen volgen. Met Fotor-PES kun je alleen bewerken en (door)delen naar social media. Op Fotor-PES heb je echt veel meer mogelijkheden dan bij Instagram, dus dat is mijn favoriet. Deze app is trouwens gratis. PicFrame kost 0,79 euro.


Ook het design van de app vind ik mooi. Je kunt er echt veel mee. Als je van foto's houdt en graag wat effecten uit wil proberen, moet je echt deze app downloaden.
Als je een echte Kakhiel fan bent weet je natuurlijk waar de uitspraak geef chips vandaan komt. Ik ben in elk geval best blij dat er een Kakhiel app bestaat, ik check hem dan ook regelmatig op nieuwe updates. Ook de 9-GAG app gebruik ik vaak. Als ik niet kan slapen ga ik altijd even plaatjes kijken. En dan de app waar ik mee opsta, de Beautyblog app.Dit zijn de blogs die je via deze app makkelijk kunt lezen. Ik vind het fijn en overzichtelijk! Ik mis wel een paar blogs, ik vind het jammer (en misschien zelfs raar?) dat Beautygloss en Beautylab er niet in zitten. Ik ben zelf niet zo'n fan van Sanne (Whatabeauty, er komt hooguit eens in de week een update), maar je kunt niet alles leuk vinden.


En dan de meest gebruikte, de social media map. Het minst gebruik ik Facebook. Ik erger me tegenwoordig heel snel aan wat mensen daar allemaal op zetten. Het lijkt wel alsof je al een melding moet maken als je met je ogen knippert. Liever kijk ik af en toe op Twitter, hoewel daar ook veel onzin op staat. Natuurlijk is Whatsapp mijn meest gebruikte app. Smsjes sturen doe ik eigenlijk nooit meer, zelfs mijn moeder heeft Whatsapp!

Dit was een korte rondleiding door mijn iPhone! Heb jij een smartphone? Wat is je favoriete app?

2 opmerkingen

Thanks voor je reactie!