Review: Herôme handcrème daily protection


Een goede bescherming voor je handen is belangrijk. Thuis smeer ik ze altijd goed in, maar onderweg vergeet ik het nog wel eens. Het is ook niet handig om altijd een grote verpakking met je mee te dragen. Ik ging op zoek naar een kleine verpakking handcrème en kwam deze van Herôme tegen bij Etos. Voor een mooi prijsje (1,95 euro voor 30ml) nam ik hem mee.Bovenstaand zie je de ingrediëntenlijst en de fijne prijs van het product, 1,95 euro. Dat vind ik zeker een koopje! Er zit trouwens spf 8 in de handcrème. Dat is zeker een fijne bijkomstigheid! Ik weet niet of het door de spf komt, maar de handcrème is ook vrij dik. Dit is trouwens wel een mini, er bestaat een grote tube van de crème. Ik heb deze bij ons (Kruidvat) nog nooit gezien.De handcrème ruikt erg prettig vind ik. Lekker fris, maar niet te zwaar. Ik ben dol op handcrèmes die lekker ruiken, ik gebruik nu afwisselend Rituals en Sabon. Zo sterk als genoemde merken is deze crème niet, maar goed. Je blijft de geur zeker twee uur ruiken na aanbrengen. Tijd om te smeren!Wat ik apart vind aan de crème is dat 'ie erg dik is, maar wel als het ware 'smelt' op je huid. Erg prettig! Hij smeert makkelijk uit en trekt bijzonder snel in. Na een halve minuut is het spul wel in mijn huid getrokken. Je moet alleen wel een paar minuten wachten tot ook het 'plakkerige' weg is. Bij andere crèmes vind ik het erg irritant als ik lang moet wachten tot de crème in de huid is getrokken

Als je je handen net hebt ingesmeerd voelen je handen niet heel zacht aan, eerder een beetje stroef. 'Hmm, was dit het dan?' was eigenlijk wat ik dacht. Toch is deze crème bovengemiddeld goed als het gaat om bescherming en het voeden van je handen. Dat merkte ik aan een aantal schrammetjes op mijn handen. Met deze crème gingen ze heel snel weg. Zeker fijn als je je handen veel gebruikt/per ongeluk beschadigd.

Zou ik de handcrème opnieuw kopen? Hmm, ik weet het niet zo goed. Ik houd gewoon erg van mijn Sabon vanille handcrème en daar kan deze toch net niet tegenop. I'm spoiled! Verder is het wel een prima handcrème om in je tas te hebben. Het is een klein formaat, het spul trekt snel in en de prijs is heel redelijk. Prima!

Voordelen: 

- Ruikt lekker, een subtiel parfum
- Trekt snel in
- Heelt wondjes heel goed
- Kleine, handige verpakking voor in je tas
- Niet heel duur
- Verkrijgbaar bij Etos en Kruidvat
- SPF 8

Nadelen:

- Blijft een klein beetje plakkerig de eerste minuten

1 opmerking

  1. Die vind ik ook heel erg fijn!

    Doe je trouwens al mee met mijn giveaway? Je kunt twee glossyboxen winnen!
    www.jenniefromtheblog.com // www.jenniefromtheblog.nl

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!