Mijn drie favoriete felle lipproducten: Essence Berry Smooth, L'oréal Juliet en YSL Fetish PinkHet wordt héél langzaamaan zomer in Nederland en wat is er nou leuker bij je donkere zonnebril dan een lekker fel kleurtje op je lippen? Ik houd erg van roze tinten, maar af en toe een knalkleur ben ik niet vies van. Vandaag laat ik je mijn drie favorieten zien, van budget naar luxeproduct.
Hierboven zie je mijn drie favorieten van het moment (en eigenlijk altijd): L'oréal Rouge Caresse Lipgloss in de kleur 300, Essence Stay matt 02 Smooth Berry en Yves Saint Laurent Rouge Volupte in Fetish Pink (8).


Van boven naar beneden: L'oréal 300 Juliet, YSL Fetish Pink & Essence Stay Matt Smooth Berry. De L'oréal lijkt hier wat waterig, maar dat is niet zo. Hij moet alleen een beetje opgebouwd worden. De YSL Fetish pink is echt mega zacht, net als boter. De Smooth Berry is een langhoudende soort van stain, tussen een gloss en lipstick in.


Deze lipstick heb je als trouwe lezer natuurlijk al eens voorbij zien komen. Het is mijn parel, mijn lieveling en mijn pracht. Je hebt hem alleen nog nooit als swatch gezien, dus tada:
Echt, als ik alleen al denk aan mijn Fetish Pink schieten de tranen in mijn ogen van geluk. Oké, dat is misschien wat overdreven, maar ik ben hier nog altijd zo blij mee als op de dag dat ik hem kocht. Ik zit er ook aan te denken om binnenkort een zusje voor de Fetish Pink te kopen. Maar au, die prijs! 30 euro! Holy cow! Daar kun je wel 15 Essence glossjes voor kopen. Je moet wat over hebben voor die gouden huls, het spiegeltje op de dop... barbielippen... ik droom weg.


Dan de gloss die op de swatch wat waterig leek, mijn L'oréal Rouge Caresse in 300 Juliet gloss/stain:Als ik denk aan het woord 'glossy', is deze shine stain het eerste dat in me opkomt. Ik vind hem echt ontzettend mooi. Hij blijft ook echt enorm lang op je lippen zitten, opvallend voor een gloss. Voor deze gloss betaal je ook aardig wat, namelijk 12,99 euro. Ik vind het 'm dubbel en dwars waard!


Dan de goedkoopste, maar zeker niet de minste van de drie: Smooth Berry van Essence. Het is een langhoudende lip cream die maar 1,99 euro kost.Deze kleur is echt mijn favoriet voor tijdens het uitgaan. Lekker knallend, donker... Bam! Hij blijft lang zitten, ruikt lekker naar vanille en is met zijn twee euro super budget. Daar kun je 'm niet voor laten liggen denk ik zo.

Wat zijn jouw favoriete felle kleurtjes?

5 opmerkingen

 1. Die van YSL is echt heel erg mooi! Mijn favoriet is Nicki Minaj nummer 1!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke producten, vooral die YSL lipstick wauw wat een prachtig kleurtje! ik hou wel van lekkere felle roze kleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ze zijn echt supermooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aaahh ik vind die van YSL het mooist! Maar eigenlijk zijn ze allemaal super!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks voor je reactie!